Regionaal zoeken
Adres
Logo
Totaalbouw-specialist
Mechelenlaan 55
Eindhoven
Noord-Brabant
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Dakramen, Dakvensters, Velux dakramen, Timmerwerken, Dakkapel plaatsen, Badkamer plaatsen, Keuken plaatsen, Lekkage, Verbouwing, Aanbouw
Openingstijden:
Ma: 9.00 - 17.00
Di: 9.00 - 17.00
Wo: 9.00 - 17.00
Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 17.00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van Totaalbouw-specialist in Eindhoven
Overige rubrieken:
Totaalbouw-specialist

GarantieBouw, Eindhoven

Bouwwerkzaamheden

GarantieBouw is een modern, jong en ambitieus aannemers,- en bouwbedrijf. Wij verbouwen, renoveren en onderhouden onroerend goed. Heeft u niet de tijd en/of kennis in huis? Benader dan GarantieBouw! Wij doen zowel grote als kleine projecten voor particulieren en zakelijke klanten, in Eindhoven en omgeving.

Bouwwerkzaamheden

Plaatsen dakkapel EindhovenWij plaatsen uw dakkapel, overkapping, verrichten schilderwerken, doen de aanbouw aan uw huis, vernieuwen uw keuken of badkamer, enzovoort. Lees en bekijk meer over onze diensten:

Samenwerking onderaannemers

Hebben wij een bepaald specialisme niet in huis, dan doen wij een beroep op onze partners. Omdat wij samenwerken met verschillende onderaannemers, elk met hun eigen specialisatie en vakmanschap, kunt u alles onder hetzelfde dak houden.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.