Regionaal zoeken
Adres
Logo
Onderhoudsbedrijf Molenaar
Rietzangerweg 60
Apeldoorn
Gelderland
Trefwoorden: Houtrot reparatie, Binnenschilder, Keimen, Onderhoudscontract schilderwerk, Timmerwerken, Schildersbedrijf Apeldoorn, Winterschilder Apeldoorn, Kleuradvies Apeldoorn, Buitenschilder Apeldoorn, Schilder Apeldoorn
Locatie van Onderhoudsbedrijf Molenaar in Apeldoorn
Overige rubrieken:
Onderhoudsbedrijf Molenaar

Onderhoudsbedrijf Molenaar, Apeldoorn

Zoekt u een professionele schilder in Apeldoorn of omstreken dan staat Onderhoudsbedrijf Molenaar graag tot uw dienst. U kunt zowel bij mij terecht voor binnen- als buitenschilderwerken als onderhoudswerkzaamheden. Ook zijn wij gespecialiseerd in houtrotreparatie.

Als allround onderhoudsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Niet voor niets zijn wij een erkend Betere Schilder. Dat is voor u tevens de garantie dat wij betrouwbaar, flexibel en betrokken zijn.

Reparatie windveren en boeidelen

Schilderwerkzaamheden

Buitenschilderwerken Onderhoudsbedrijf MolenaarAls ervaren schilder in Apeldoorn verzorgen wij de volgende diensten voor u:

  • Binnenschilderwerken: denkt u aan wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woonruimten. Met behulp van binnenschilderwerken kunt u eens iets heel anders met uw interier doen, of gewoon de boel weer fris laten ogen.
  • Buitenschilderwerken: buitenschilderwerken zijn belangrijk om uit te laten voeren zodat u kunt voorkomen dat er bepaalde onderdelen van uw huis vervangen moeten worden. Ziet u kleine scheurtjes of blaasjes in uw schilderwerk, schakel Onderhoudsbedrijf Molenaar dan zo snel mogelijk in. Aangeraden wordt om buitenschilderwerken een keer in de vijf jaar uit te laten voeren.
  • Onderhoud: bij onderhoudsschilderwerken gaat het om onderdelen die bij nadere inspectie vervangen moeten worden. Voorbeelden zijn boeidelen, windveren en andere betimmeringen. Omdat wij ook timmerwerken kunnen uitvoeren, slaat u als u een beroep doet op ons twee vliegen in één klap.
  • Houtrotreparatie: houtrotreparatie kunt u herkennen aan slechte (zachte) plekken in kozijnen of andere houten delen. Aan de hand van de omvang van het houtrot (aantasting van het hout) bepalen wij of we het hout kunnen repareren of moeten vervangen.
Benieuwd naar uw mogelijkheden? Doe een impressie op door ons portfolio te bekijken of stuur ons even een e-mail.

Binnenschilderwerken Onderhoudsbedrijf Molenaar

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.