Adres
M.B. Trockenbau, Boxtel

M.B. Trockenbau
Hobbendonkseweg 1a
Boxtel
Limburg

www.algemenebouwwerken-mb.nl


Trefwoorden: Schilder binnenwerk, Schilder buitenwerk, Stukadoor, Plafonds, Systeemwanden, Professioneel tegelzetter, Vloeren, Stucwerkzaamheden, Laminaatvloeren, Houten vloeren

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Tegelzetbedrijf, Systeemwandenplafonds, Klusbedrijf, Schilders- en Onderhoudsbedrijven

Overige rubrieken:
M.B. Trockenbau, Boxtel

M.B. TrockenbauBouwwerken bij M.B. Trockenbau, Venray

M.B. Trockenbau is uw partner met al meer dan 30 jaar ervaring in al uw algemen bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor schilderwerken, gyprocwerken, systeemwanden en voor het aanleggen van uw vloer. M.B. Trockenbau werkt voor particulieren als voor zakelijke klanten.

Diensten

  • Plamuren, Voordat wij uw schilderwerken kunnen uitvoeren is het belagnrijk om de ondergrond te schuren en te plamuren. Wij voeren dit uit en geven de garantie op een goed eindresultaat!
  • Schilderwerken ,Zowel voor binnen als buiten voeren wij onze specialiteiten uit. Ook voor regelmatig schildersonderhoud kunt u bij ons terecht.
  • Stucadoren/bepleistering, Stucwerk zorgt niet alleen maar voor een prachtig resultaat maar is ook nog functioneel, het is brandwerend en het regelt de luchtvochtigheid in uw woning
  • Binnenwanden, Bij ons kunt u terecht voor de plaatsing en afwerking van verschillende soorten binnenwanden. Meer informatie over de verschillende soorten vind u op onze website.
  • Verlaagd plafond, Een verlaagd plafond zorgt ervoor dat uw woning beter geïsoleerd is en de leidingen en aansluitingen weggewerkt kunnen worden. Zo krijgt u meer ruimte in uw woning.
  • Aanleg van vloeren, Wij leggen verschillende soorten vloeren voor u aan. Zo is uw woning helemaal klaar om gebruikt te worden!
  • Uitbouw of aanbouw, Meer ruimte nodig in uw woning? Denk eens aan een aanbouw, dit zorgt voor meer ruimte in uw woning! De perfecte oplossing dus!
  • Renovaties, Wilt u een onderdeel van uw huis renoveren? Dat kan bij M.B. Trockenbau. Wij staan voor al uw renovatiewerkzaamheden voor u klaar!

Prijzen

M.B. Trockenbau heeft geen vaste prijzen, wij gaan eerst bij u langs en stellen vanuit daar een offerte voor u op. U staat nooit voor verassingen bij ons. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over onze diensten? Neem een kijkje op onze website en wij hopen u graag te kunnen helpen.

Portfolio M.B. Trockenbau, Venray

 

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen