Adres
JunieQ, Almere

JunieQ
Monacostraat 89
Almere
Flevoland

www.junieq.nl

Trefwoorden: Kindercoach, ADHD, Rouwverwerking, Echtscheiding, Faalangst, Zelfvertrouwen, Verkeerd zelfbeeld, Puberproblemen, Jongeren coach, Familiemediation

Rubrieken: Jeugdhulpverlening en Jeugdzorg, Coaching en Therapie, Jeugdhulpverlening, Jongerenbegeleiding, Kinder en Jeugdpsychiatrie

Openingstijden
Ma 10:00 - 21.00 op afspraak
Di 10:00 - 21.00 op afspraak
Wo 10:00 - 21.00 op afspraak
Do 10:00 - 21.00 op afspraak
Vr 10:00 - 17:00 op afspraak
Za 10:00 - 13:00 op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
JunieQ, Almere

JunieQ, Almere

Wanneer er problemen bij een kind of in een gezin zijn, kan hulp van buitenaf erg welkom zijn. JunieQ is gespecialiseerd in kinder- en jongerencoaching en familie mediation.

Onze specialismes

Kinder- en jongerencoaching: Kortdurende, laagdrempelige en praktische begeleiding van kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van opvoeding, leren, gedrag, of op sociaal-emotioneel vlak. Samen met de kinder- en jongerencoach gaat het kind op zoek naar oplossingen. Natuurlijk worden ook de volwassenen hierbij betrokken. Wij helpen jongeren en kinderen bij problemen zoals angsten, leerproblemen, pesten, verdriet, gezinsproblemen, moeilijkheden op school, weinig zelfvertrouwen enzovoort.

Familie mediation: Daarnaast kunnen we ook gezinnen helpen die onder grote veranderingen staan, zoals bij een echtscheiding. Door middel van gesprekken onderzoeken we de verschillende hulpvragen van de familieleden.

JunieQ, Almere JunieQ, Almere
Offerte aanvraag / Contact opnemen