Regionaal zoeken
Adres
Logo
Ted Automobielen
Oksholm 38
Hoofddorp
Noord-Holland
Trefwoorden: Auto airco bijvullen, Auto uitlaten, Autoreparatie, Auto storing, Auto onderhoud, Herstel autoschade, Apk kleine beurt, Apk grote beurt, Auto uitdeuken, Auto expertise
Locatie van Ted Automobielen in Hoofddorp
Overige rubrieken:
Ted Automobielen, Hoofddorp

Ted Automobielen, Hoofddorp

Autoschade? Bij Ted automobielen in Hoofddorp wordt de schade gauw verholpen zodat u weer snel de weg op kunt.
Schade herstellen kan op veel manieren. We bespreken samen met u of we originele of gebruikte onderdelen nodig heeft. Wij denken met u mee dus bespreken we vooraf hoe we de schade herstellen en wat eventueel de kosten zijn. Zo weet u ook direct waar u aan toe bent!

Ted Automobielen is RDW-erkend en u krijgt altijd garantie op de reparatie. Benieuwd naar onze tarieven? Kijk dan eens bij ons op de website.

Wie is Ted Automobielen?

Ted Automobielen is een garagebedrijf dat sinds 2007 gevestigd is in Hoofddorp. Het bedrijf is gespecialiseerd in het herstel van autoschade aan vrijwel alle merken. Binnenkort gaan wij ons naast reparatie ook toeleggen op de verkoop van auto's.

Waarom Ted Automobielen?

Omdat wij een klein autobedrijf zijn, krijgt u van ons de persoonlijke aandacht die nodig is. Wij streven er altijd naar dat u met een goed gevoel onze garage verlaat en dat u weet dat uw auto in goede handen is.

Bij ons kunt u ook terecht voor:


Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.