Regionaal zoeken
Adres
Logo
Karsemeijer Tweewielers
Havenkade 1
Harderwijk
Gelderland
Trefwoorden: Cilinder, Malossi, Polini, Yasuni, Uitlaat, Koppeling, Vario, Variateur, Tuning, Stage6
Locatie van Karsemeijer Tweewielers in Harderwijk
Overige rubrieken:
Karsemeijer Tweewielers, Harderwijk

Karsemeijer.eu

Karsemeijer Tweewielers, gevestigd in Harderwijk, staat garant voor kwaliteit en service en streeft naar het behoud van een zo breed en groot mogelijk assortiment op voorraad, zodat de door u bestelde producten zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

De webshop wordt dagelijks geüpdatet met extra informatie en nieuwe producten. Indien u toch iets niet kunt vinden of er toch iets niet tussen staat, aarzel dan niet contact op te nemen met ons.

Naast het uitgebreide assortiment aan accessoires en onderdelen verzorgen wij ook de preparatie en tuning van losse onderdelen tot complete motorblokken voor sprint, racegebruik en circuit.

Tevens kunt u terecht op onze Tovami testbank voor het afstellen van bromfietsen en scooters.

Testbank

Heeft u altijd al willen weten hoeveel vermogen uw scooter heeft? Hoe hard hij rijdt en of uw afstelling in orde is?

Door middel van het nieuwste model Tovami Testbank kunnen wij al deze vragen uitgebreid beantwoorden. Het is ook mogelijk de exacte oorzaak van de klachten van uw scooter te achterhalen. Wij bieden u zowel een losse vermogensmeting als een complete afstelsessie.

Door het meten van Toerental, Afstand, Snelheid, Air/Fuel, Vermogen,Tijd, Koppel enzovoort, kunnen wij elke straat, race of sprint scooter perfect afstellen.

Tarieven

Losse vermogensmeting € 15
Er worden drie runs gemaakt. Hiervan ontvangt u een uitdraai.

Afstelsessie € 40 per uur
Sleutelen doen wij in principe niet. Wij bedienen de testbank en geven
adviezen en tips bij het afstellen van de bromfiets of scooter, inclusief uitdraai.

Voor het afstellen beschikken wij over alle benodigde gereedschappen, luchtgereedschap en afsteldelen.

Doordat de verbranding in de motor sterk wordt beïnvloed door de omgeving, heeft hier een correctie plaats. Hierdoor is bijvoorbeeld een meting op een warme droge dag te vergelijken met een meting op een natte koude dag.

Er wordt gecorrigeerd op:

Luchtdruk Hoe hoger de luchtdruk, hoe meer lucht er in elkaar wordt geperst. Dit betekent een hoger vermogen en meer lucht in de cilinders.

Temperatuur Bij lage temperaturen is de luchtdichtheid groter, met als resultaat meer lucht in de cilinders.

Luchtvochtigheid Een hogere luchtvochtigheid heeft een koelere verbranding tot resultaat.


Extra mogelijkheden

Mocht u te ver wonen om uw scooter te komen brengen of heeft u geen vervoer voor uw scooter? Dit is geen enkel probleem. Wij beschikken over een aantal testframes waar uw blok direct onder kan! Het enige wat u hoeft te doen is ons uw complete blok brengen of toesturen.

Testbank op locatie

Indien u graag onze testbank op locatie zou willen hebben voor bijvoorbeeld een meeting, evenement of gewoon een gezellige testdag met vrienden, neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een offerte.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.