Regionaal zoeken
Adres
Logo
De Tintman Folies
De Drie Kronen 115
Enkhuizen
Noord-Holland
Vind ons op: Facebook Twitter
Trefwoorden: Ramen tinten, Autoramen blinderen, Autoruiten blinderen, Auto wrappen, Auto wrappen prijzen, Auto laten wrappen, Ramen blinderen, Carwrapping, Autoramen tinten, Full car wrap
Openingstijden:
Ma: 08:30 - 17.00
Di: 08:30 - 17.00
Wo: 08:30 - 17.00
Do: 08:30 - 17.00
Vr: 08:30 - 17.00
Za: 08:30 - 17.00
Zo: gesloten
Locatie van De Tintman Folies in Enkhuizen
Overige rubrieken:
De Tintman Folies, Enkhuizen

De Tintman Folies, Enkhuizen

Auto wrappen

Bij De Tintman Folies kun je terecht voor de volgende diensten:

Auto wrappen

Je auto wrappen is een goed alternatief als je eens iets nieuws wilt met je auto maar geen nieuwe auto wilt aanschaffen. Je auto laten wrappen zorgt er namelijk voor dat je auto een compleet andere look krijgt! Het wrappen van je auto zorgt niet alleen voor een strakke en stijlvolle look van je auto maar de folie die we bij het auto wrappen gebruiken, beschermt je auto ook tegen schade. Als je een eigen bedrijf hebt, is het laten wrappen van je auto ook de perfecte manier van promotie. Bijkomend voordeel is dat de folie weer eenvoudig te verwijderen is.

Je auto wrappen zorgt ervoor dat je auto een nieuwe look krijgt

Autoruiten blinderen

Je autoramen blinderen of tinten is tegenwoordig erg in. Niet alleen zorgt het blinderen of tinten van je autoramen voor een stijlvolle uitstraling van je auto, ook zorgt het voor een stukje extra veiligheid. Zo werkt je autoramen blinderen preventief tegen inbraak omdat inbrekers minder goed naar binnen kunnen kijken en daarom een reden minder hebben om in te breken. Tenslotte zorgt je autoramen blinderen voor extra comfort. Zo heb je minder last van de laagstaande zon en is het op warme dagen minder warm in je auto.

Je autoruiten blinderen of tinten zorgt voor een chique auto

Autoreclame

Zet jouw bedrijf op de kaart met onze autoreclame. Het is een van de eenvoudigste manieren om reclame voor je bedrijf te maken. Of je nu onderweg bent of op een parkeerplaats staat: Jouw auto met autoreclame valt op. Op die manier bereik je snel en gemakkelijk een grote en brede doelgroep. Daarnaast zorgt autoreclame ervoor dat mensen jouw bedrijf eerder herkennen en worden potentiele klanten langer op jouw bedrijf gewezen dan bijvoorbeeld een reclamebord langs de weg. Fiile was nog nooit zo handig!

Laat je auto opvallen met autoreclame

Prijzen auto wrappen en andere diensten

Benieuwd naar onze prijzen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op de website.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.