Regionaal zoeken
Adres
Logo
Alvink
Houtrijkstraat 254
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Loodgieters, Ketel vervangen, Verwarming, Aircosystemen, Onderhoud, Zonneboilers, Installatie, Warmtepompen, Ventilatiesystemen, CV installatie
Locatie van Alvink in Amsterdam
Overige rubrieken:
Alvink, Amsterdam

Wat is ALVICO & ALVES?

-Alvico & Alves is een jonge zelfstandige onderneming die met een enthousiast en flexibel team actief is door heel het land.

-Alvico & Alves installatietechniek is een vakkundige en klantgericht installatietechniek & dienstverlener.
Wij zijn actief in de aanleg van onderhoud en renovatie van verwarming, water, warmwater, elektrotechniek badkamers en totaaltechniek.


-Alvico & Alves staat voor vakmanschapkwaliteit en optimale service voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

-Alvico & Alves kunt u van dienst zijn op het gebied van advies, installatie, ondersteuning en onderhoud van technische werkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

Deskundig installeren


Deskundig ge´nstalleerde producten, uw investering waard!U bent op zoek naar een nieuwe installatie? Uw Klimaat Comfort Dealer biedt u alle mogelijkheden. Vooraf dient grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimtetemperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water.

Professionele berekening

Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Kiest u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of een combinatie van beide? Wij geven u graag advies en maken, geheel vrijblijvend, een offerte voor materiaal, installatiekosten en eventueel onderhoud in de toekomst.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.