Regionaal zoeken
Adres
Logo
B&B Hei- en Betontechniek
Singel 191
Dordrecht
Zuid-Holland
Trefwoorden: Betonboringen, Nieuwbouw, Funderingstechniek, Heiwerken, Paalrot, Heitechniek, Betontechniek, Fundering, Bekisting, Funderingsherstel
Locatie van B&B Hei- en Betontechniek in Dordrecht
Overige rubrieken:
B&B Hei- en Betontechniek, Dordrecht

Wij verwelkomen u graag op ons hoofdkantoor in Dordrecht.De expertise van B&B Hei- en Betontechniek ligt in de nieuwbouw en herstelling van funderingen op plaatsen waar ruimte zeer beperkt is en/ of het zeer ongewenst is te heien met conventionele heistellingen (welke schokken / zware trillingen kunnen veroorzaken). Ook voor het aanleggen van kelders en nieuwe fundamenten voor o.a. aanbouw, serres en garages bent u bij B&B Hei- en Betontechniek aan het juiste adres.


Jarenlange ervaring als solide basis!
Door vele jaren ervaring kunt u met een gerust hart het volledige karwei door onze vakmensen laten uitvoeren. Inmiddels zijn wij sinds 1993 actief in funderingsherstel dus u kunt van ons een expertise verwachten welke moeilijk elders te vinden zal zijn. Daar onze familie al sinds 1947 in de betontechniek werkzaam is kunnen we stellen dat de B&B Groep een solide fundament heeft opgebouwd!

Groot geworden door onze persoonlijke aanpak
Ondanks de soms zeer grote projecten welke door ons worden uitgevoerd blijven wij ook voor de particulier een zeer fijne en solide partner voor uw betontechnische opdrachten. Laat u verassen door onze persoonlijke aanpak, gunstige voorwaarden en prijs.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.