Adres
Bureau Goudriaan Zorgbureau, Den Haag

Bureau Goudriaan Zorgbureau
Nieuwe Parklaan 177
Den Haag
Zuid-Holland

www.bureau-goudriaan.nl


Trefwoorden: Sterven, Terminaal, Patientenzorg, Zorghotel, Ouderen, Aandacht, Rouwbegeleiding

Rubrieken: Zorgcentra

Overige rubrieken:
Bureau Goudriaan Zorgbureau, Den Haag

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/427034/1.jpg

Bureau Goudriaan, biedt u professionele zorg en verpleging. Op maat en met een persoonlijke benadering. Voor iedere leeftijd, dag en nacht, staat een enthousiast team van gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden klaar. Betrokken en betrouwbaar. Om u verzorging te bieden in uw eigen vertrouwde omgeving.

Ook voor u is deze particuliere thuiszorg op maat weggelegd.

Zorg die past als een eigen jas.

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/427034/2.jpg

Goudriaan Zorg binnen handbereik
Net als bij andere thuis-zorg-organisaties worden de zorgdiensten van Bureau Goudriaan in de regel gefinancierd via de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ.). Hierbij geldt voor thuiszorgdiensten de wettelijk verplichte eigen bijdrage per uur, gemaximeerd en gerelateerd aan uw (gezamenlijk) belastbaar jaarinkomen.
Bij een verblijf in het Woonzorghuis betaalt u de normale huur en servicekosten. De zorggelden komen voor rekening èn worden bepaald volgens de gebruikelijke regels van de AWBZ.

Zo komt Zorg via Bureau Goudriaan ook binnen uw handbereik.

‘Hoe zou je zèlf benaderd willen worden bij het klimmen der jaren? Wat zijn je eìgen wensen, als je door ziekte of ongeluk afhankelijk bent van zorgverleners?" Dat zijn de vragen die Pieternel Goudriaan en Anne-Mieke Krijgsman zich, samen met hun Zorgteam, stellen bij hun werkzaamheden. Zij zijn gewend zich in de positie van de cliënt te verplaatsen.
Binnen Bureau Goudriaan is daardoor een Zorgfilosofie gegroeid die uitgaat van samenwerking in harmonie en respect voor cliënt en collega.
Het Goudriaan team gaat ervan uit dat behoud van decorum kracht van leven geeft. Ook al wordt de levensruimte door ziekte of ouderdom beperkt.

Offerte aanvraag / Contact opnemen