Regionaal zoeken
Adres
Logo
Boeddhaforu
Steenvoordelaan 115
Rijswijk
Zuid-Holland
Vind ons op: Twitter
Trefwoorden: Wierrookhouders, Draken beelden, Dromenvangers, Engelen beeldjes, Boeddha beelden, Boeddha oliebranders
Rubrieken: Webshops, Webwinkels
Locatie van Boeddhaforu in Rijswijk
Overige rubrieken:
Boeddhaforu, Rijswijk

Boeddhaforu, Rijswijk

Boeddha beelden

Your home style online

Boeddhaforu is een online cadeauartikelenshop voor iedereen die van een mooie inrichting houdt, een boeddhalover is, een fashionlover is, voor een goede kwaliteit gaat en wil dat het er leuk uit komt te zien in uw eigen woonkamer. Bij ons kunt u terecht voor een complete inrichting van het huis: van boeddhabeelden, dromenvangers, elfjes, feeŽn, engeltjes en draken.

Bij Boeddhaforu houden we van kwaliteit en betaalbaarheid. Daarnaast zijn we zuinig en trots op onze klanten en dus vindt u bij ons ook vele voordelen en een vanzelfsprekende zeer goede service. En omdat we begrijpen dat artikelen die u bij ons kunt kopen belangrijk zijn voor de inrichting van het huis kunt u bij ons ook genoeg inspiratie opdoen. Houd onze site goed in de gaten, want we zullen onze producten op het gebied van lifestyle in de toekomst blijven uitbreiden.

Boeddhaforu is een erkend en geregistreerd bedrijf. Wij zijn onder meer werkzaam in Den Haag, Delft, Rotterdam, Voorburg en Utrecht. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.