Regionaal zoeken
Adres
Logo
Blonk's Winkeltjes

Sassenheim
Zuid-Holland
Trefwoorden: Speelgoed, Schrijvers waren, Home decoratie, Curiosa, Elektronica, Tweedehands LP's, Kerstartikelen, Kerstaccessoires, Leren Tassen, Bling Bling Tassen
Locatie van Blonk's Winkeltjes in Sassenheim
Overige rubrieken:
Blonk's Winkeltjes, Sassenheim

Blonk's Winkeltjes, Sassenheim

De leukste winkeltjes op het internet!

Blonk’s Winkeltjes is een internetonderneming met meerdere webwinkeltjes in beheer. Hun visie op ondernemen via de elektronische snelweg verschilt met het gangbare. Zij willen u als klant het gevoel geven dat u dat leuke, kleine winkeltje, net even buiten het centrum, binnenloopt. Een winkeltje waar de winkelier nog aandacht voor u heeft, anders dan de ketens in de grote winkelstraten. Meer service en persoonlijker. Daarom zijn de websites meer dan alleen een webwinkel. Vaak is er ook een forum aanwezig, worden er adviezen gegeven en bieden zij allerlei service buiten de verkoop om.

Klantenservice neemt Blonk’s Winkeltjes ook serieus. Zij streven ernaar u persoonlijk te helpen, via de telefoon of persoonlijke chat. Zij hebben moeite met nee zeggen en zullen altijd proberen om voor u dat ene artikel of die ene dienst te bemachtigen, waar u naar op zoek bent en gaan net een stapje verder. Blonk’s Winkeltjes vormen een jonge onderneming die momenteel vier websites beheert, wetende: Het Schrijverswinkeltje, Het Snuffelwinkeltje, Het Reiswinkeltje en Het Ruilwinkeltje. Zij hopen daar op korte termijn meerdere winkeltjes aan toe te voegen. Heeft u behoefte aan een service of een assortiment? Laat het Blonk’s Winkeltjes weten. Zij luisteren graag naar hun klanten en gaan aan de slag!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.