Adres
Stuc- en Spuitbedrijf JCS, Dordrecht

Stuc- en Spuitbedrijf JCS
Cannenburg 125
Dordrecht
Zuid-Holland

www.stuc-enspuitbedrijfjcs.nl


Trefwoorden: Water schadeherstel, Spackspuitbedrijf, Nieuwbouwwerken, Renovatiewerken, Latex spuiten, Stukadoorsbedrijf, Sierpleisterwerk, Spackspuiten, Stucwerken, Sauzen van wanden en plafonds

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Spackspuitbedrijven

Openingstijden
Ma 07.00 - 21.00
Di 07.00 - 21.00
Wo 07.00 - 21.00
Do 07.00 - 21.00
Vr 07.00 - 21.00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Stuc- en Spuitbedrijf JCS, Dordrecht

Stuc- en spuitbedrijf JCS in Dordrecht, voor al uw wand- en plafondafwerkingen

Stuc- en spuitbedrijf JCS in Dordrecht is een stukadoorsbedrijf en spackspuitbedrijf waar u terecht kunt voor verschillende wand- en plafondafwerkingen. Zij bieden hun diensten aan voor nieuwbouwwerken en renovatiewerken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het spackspuiten van wanden en plafonds waardoor deze langer mee kunnen gaan. Ook stucwerken waarmee u uw wand af kan werken of voor kan bereiden is een optie. Zo kan een strakke ondergrond worden gecreëerd waar met latex spuiten of een bijvoorbeeld een sierpleisterwerk overheen kan worden gegaan. Het sauzen van wanden en plafonds kan ook door dit bedrijf worden geregeld. Waterschade herstel aan uw wand of plafond kan ook gemakkelijk door deze professional worden verholpen.

Spackspuitwerken worden uitgevoerd door Stuc- en Spuitbedrijf JCS, Dordrecht

Verschillende diensten

Bij Stuc- en spuitbedrijf JCS worden verschillende diensten aangeboden rondom stuc- en spuitwerken. Door de ruime ervaring van het bedrijf zijn zij gespecialiseerd in verschillende diensten waardoor er vele mogelijkheden zijn voor u als klant. Diensten waarmee zij u op weg kunnen helpen zijn onder andere:

  • Spackspuiten
  • Airless spuiten
  • Spachtelputz

Wand- en plafondafwerkingen

Stuc en spuitbedrijf JCS is gespecialiseerd in spackspuiten, door deze methode toe te passen kunnen wanden langer meegaan en zien ze er mooier uit. Het spack wordt in twee verschillende lagen op de wand aangebracht. Op de laatste laag kan dan door de professional van dit bedrijf verschillende structuren worden aangebracht, zowel een grove als een fijne structuur. Dit kan worden uitgevoerd bij zowel nieuwbouwwerken als renovatiewerken. Voor de afwerking van de wand kunnen zij spachtelputz gebruiken. Hiermee wordt een korrelig effect op uw wand gecreëerd waarbij u kunt kiezen tussen fijne en grove korrels in verschillende kleuren. Ook kunt u uw muur laten stuken waarmee als het ware een laag pleister op uw wand wordt aangebracht. 

Eenmanszaak

Uw wand airless laten spuiten door Stuc- en Spuitbedrijf JCS, Dordrecht

In 2016 is Jan Stam zijn eenmanszaak Stuc en spuitbedrijf JCS gestart. Hoewel het bedrijf jong is beschikt de eigenaar over meer dan 33 jaar ervaring. Zo kan deze professional gemakkelijk uw wanden sausklaar en behangklaar maken. Of voor een superstrak resultaat kan de techniek airless spuiten worden toegepast. Mocht u geïnteresseerd zijn in de diensten van dit bedrijf dan kunt u contact opnemen voor een bezichtigingsafspraak. Zo kan er in overleg met de professional worden gekeken wat de mogelijkheden precies zijn en kan een offerte worden opgesteld. Stuc- en spuitbedrijf JCS in Dordrecht staat klaar om stuc- en spuitwerk van kwaliteit te leveren.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

Uw gehele woonkamer onder handen laten nemen door Stuc- en Spuitbedrijf JCS, Dordrecht

Offerte aanvraag / Contact opnemen