Adres
Vincents ICT, Wageningen

Vincents ICT
Willem Hovystraat 34
Wageningen
Gelderland

www.vincentsict.nl

Trefwoorden: Computers, Installeren, Onderhoud, Ombouwen, Laptops, ICT-werken, Wageningen, Gelderland, Webdings

Rubrieken: ICT dienstverlening, Computers - Reparatie, Service, Onderhoud, Computer services, Computer-reparatie en onderhoud

Overige rubrieken:
Vincents ICT, Wageningen

Service aan huis en complete installatie's van computers. Uiteraard van de beste kwaliteit!

Bijna iedereen heeft er wel èèn tegenwoordig. Een computer
Handig zijn die dingen maar vervelend als ze het niet doen. Computers zijn niet meer weg te denken in de samenleving en steeds meer huishoudens hebben zelfs meer dan èèn computer. We doen er tegenwoordig alles op denk bijvoorbeeld aan bankzaken of werk thuis.
Vincents-ICT weet hoe belangrijk zo een computer voor u is en dat u hem eigenlijk niet kunt missen. U brengt de computer zelf bij ons langs of wij komen bij U aan huis of kantoor. Zelf langsbrengen is altijd goedkoper maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Indien u ons uw probleem of wens voorlegt zullen wij proberen in te schatten of een huisbezoek zinvol is. Doordat wij jarenlange ervaring hebben met computers en systeembeheer kunnen wij snel een diagnose stellen en uw probleem snel verhelpen. Woont u te ver en wilt toch van onze service gebruik maken? Stuur het product dan op(eigen kosten).
Wij verzenden uw product terug op onze kosten.
Vincents-ICT is er echter niet alleen om problemen op te lossen. Wij verkopen ook computers en laptops, diverse randapparatuur, batterijen voor uw laptop/pda en software.
Wij installeren en onderhouden werkplekken. Wij bieden tevens een service contract aan, dan komen wij 1 of 2x per maand bij u aan huis/werkplek voor een computeronderhoud. Zo heeft u nooit problemen en hoeft u niet bang te zijn voor een volle/beschadigde computer of laptop.
ADSL of Kabel? Geen probleem.
U wilt op afstand kunnen werken?
U zoekt voor uw bedrijf een echte systeembeheerder voor een paar uurtjes per maand? of u wilt een (draadloos)netwerk tussen meerdere computers?

Neem gerust contact met ons:

Mobiel: 0657934333 (10:00 - 17:00)
Kantoor: (10:00 - 17:00)

Email: vincents.ict@gmail.com

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen