Adres
Freelance Parket, Amersfoort

Freelance Parket
Uithuizerpolder 22
Amersfoort
Utrecht

www.freelanceparket.nl

Trefwoorden: Freelanceparket, Amersfoort, HoutenVloeren, Utrecht, Laminaat, Laminaatbedrijf, Amersfoort, Utrecht, Parketbedrijf, amersfoort

Rubrieken: Vloeren en Vloerenbedrijven, Houten Vloeren

Overige rubrieken:
Freelance Parket, Amersfoort
Freelance parket
ik ben kroonparketteur en vloerenspecialist. Ik ben gespecialiseerd in het leggen van laminaat, lamel, massief houten vloerdelen en parket. Ik geef mijn klanten deskundig en persoonlijk advies, dit kan bij mij in de showroom of wanneer klanten dit wensen in de eigen woning ik neem dan de stalen mee.
Ook heb ik een legservice dit betekend dat de klanten zelf voor het materiaal zorgen en dat ik dit voor hun leg. Hier krijgen ze natuurlijk leggarantie over.
Wanneer de houten vloer aan een onderhoudsbeurt toe is niet verder zoeken ik schuur en behandel de vloer binnen 48 uur.


Er zijn meerdere behandelingen mogelijk, de vloer kan geolied worden,gebeitst worden in diverse tinten of in de was of lak gezet worden. Ook voor reparaties of aanhelen van een vloer (ivm uitbouw) kan ik ingeschakeld worden voor het leveren en/of leggen van het desbetreffende materiaal.
Dit is een kleine uitleg over mijn werkzaamheden. Voor meer informatie, assortiment, showroom kijk op de website www.freelanceparket .nl. Voor al uw vragen, prijsindicatie enz enz kunt u mij ook mailen via info @freelanceparket.nl

parketvloerenbedrijf Amersfoort,parketbedrijf Amersfoort

Offerte aanvraag / Contact opnemen