Regionaal zoeken
Adres
Logo
FDP Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten Harderwijk
Reaumurstraat 4
Harderwijk
Gelderland
Trefwoorden: Vloeren conserveren, Gevelreiniging, Terrasreiniging, Brand en roet reiniging, Vloeronderhoud, Vloerreiniging, Glazenwasser, Tapijtreiniging
Locatie van FDP Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten Harderwijk in Harderwijk
Overige rubrieken:
FDP Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten Harderwijk, Harderwijk

FDP Schoonmaakbedrijven, Gevelreiniging en Bedrijfsdiensten Harderwijk

FDP Schoonmaakbedrijven, Gevelreiniging en Bedrijfsdiensten Harderwijk is gespecialiseerd in schoonmaken. Onze hoofdwerkzaamheden zijn schoonmaken, glasbewassing, gevelreinigng en vloeronderhoud. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor specialistische werkzaamheden zoals waterschade en ontruimingen. Waar u ons ook voor inschakelt, wij zorgen altijd voor een hoge kwaliteit en service.

Werkzaamheden:

  • Telescoopbewassing: Voor het ramen wassen op grote hoogte maken we gebruik van een telescoopsteel. Dit is een veilige oplossing voor ons en de omgeving. Schakel ons dus gerust in voor het wassen op hoogte.
  • Vloeronderhoud: Iedere soort vloer vraagt om een andere aanpak. Wij reinigen iedere vloer met de juiste schoonmaakmiddelen en zorgen voor het onderhoud. Zo ziet uw vloer er weer uit als nieuw.
  • Gevelreiniging: Uw gevel heeft te leiden onder uitlaatgassen, regen en algen. Hierdoor kan er lichte schade aan uw gevel ontstaan. Door regelmatige reiniging en onderhoud voorkomt u grotere problemen.
  • Gladheidpreventie: Wij kunnen gladheid door vorst of ijzel voorkomen. Dit doen we buiten maar kunnen we ook binnen doen door middel van schoonloopmatten.
  • Hogedrukreiniging: Hardnekkig vuil op uw gevel en terras pakken we aan door middel van hogedrukreiniging.
  • Brand- en roetreiniging: Schoonmaak na brand vergt een zeer specifieke aanpak. Wij verwijderen de rookgasverbindingen en bitumen aan alle oppervlakten, hierbij neutraliseren we ook de stank.
  • Ontruimingen: Ontruimingen van huis of kantoorpand na faillissement of overlijden. Wij werken altijd discreet en snel.
  • Oplevering: Begin met een frisse start! Wij kunnen gebouwen na oplevering schoonmaken, denk hierbij aan stofzuigen en ramen wassen bijvoorbeeld.
  • Sanitair: Wij maken het sanitair schoon bij bedrijven, scholen, campings, sportverenigingen en zwembaden.
  • Waterschade: Wanneer u waterschade heeft komen wij snel in actie. We laten de luchtvochtigheid dalen en kunnen uw muren, tapijten en plafonds reinigen. Daarnaast kunnen we u ook bijstaan bij het inspecteren en reinigen.


FDP Schoonmaakbedrijf en Bedrijfsdiensten Harderwijk

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.