Regionaal zoeken
Adres
Logo
Pius Consultancy
Muskuskruid 22
Vlaardingen
Zuid-Holland
Trefwoorden: Overheid, Organisatiebureau, Adviesbureau, Financieel, Vlaardingen, Zuid-Holland, Dienstverlening
Locatie van Pius Consultancy in Vlaardingen
Overige rubrieken:
Pius Consultancy, Vlaardingen

Implementatie van nieuwe wetgeving, FinanciŽle dienstverleners.

Pius Consultancy

Pius Consultancy ondersteunt bij complexe veranderingstrajecten en implementatie van (nieuwe) wet- en regelgeving met kennis van en ervaring binnen de zorgsector, inkomensvoorzieningen en pensioenen. De ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit advisering over procesverbeteringen of de implementatie van (IT)systemen en organisaties bij nieuwe wetgevingstaken.

Bianca Mulder is het gezicht achter Pius Consultancy. Zij heeft, na haar VWO-examen en opleiding Technische bestuurskunde aan de TU Delft, ruim 10 jaar ervaring opgedaan in veel rollen van verandertrajecten. Gestart als programmeur is zij al snel doorgegroeid naar de rol van project manager en interim manager. Na ongeveer 9 jaar werken heeft zij invulling gegeven aan een wens die zij al sinds de start van haar werkzame carriere had en is zij Pius Consultancy gestart.

Bent u benieuwd wat Pius Consultancy voor u kan betekenen, naar werkwijzen en tarieven, referenties en voorbeeldprojecten? Dan kunt u contact opnemen met
Bianca Mulder via 06-24421633 of het contactformulier via de site.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.