Regionaal zoeken
Adres
Logo
Bloemers Verhuizingen
Vlierdensedijk 16
Helmond
Noord-Brabant
Trefwoorden: Internationale verhuizingen, Opslag, Kantoorverhuizingen, Verhuizingen, Transport, Inboedelopslag, Meubelopslag, Zelf Storage, Senioren Verhuizingen, Ontruiming
Locatie van Bloemers Verhuizingen in Helmond
Overige rubrieken:
Bloemers Verhuizingen, Helmond

Bloemers Verhuizingen, Helmond

Management off the move In de afgelopen 50 jaar heeft Bloemers diverse kleine en grote verhuizingen met succes volbracht. De diverse verhuisdisciplines worden met uiterste vakkundigheid en een grote persoonlijke betrokkenheid uitgevoerd. Verhuismanagement is onze business.

Opslag spullenBinnen de regio of de grens over, verhuizen blijft een emotionele gebeurtenis. Het gezin verhuist naar een nieuwe omgeving. Gezien het feit dat er veel geregeld moet worden is het belangrijk dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over het inpakken, demonteren en verhuizen van de inboedel.

Bloemers Projectverhuizingen verzorgt sinds jaar en dag met een kwalitatieve en servicegerichte instelling voor een perfect georganiseerde erhuizing. Voor elke verhuizing plannen wij een inventarisatiegesprek met een van onze verhuisadviseurs. Tijdens dit gesprek kan de familie hun wensen kenbaar maken en inventariseert onze verhuisadviseur de hoeveelheid en aard van de inboedel.

Breekbaar servies, schilderijen, kleine goederen en dergelijke worden zorgvuldig ingepakt. Meubels, waterbedden en dergelijke worden vakkundig gedemonteerd. Middels onze luchtgeveerde verhuiswagens wordt de inboedel naar de nieuwe woning gebracht. Nadat de inboedel op de juiste plaats is gezet, de dozen zijn uitgepakt en de meubels weer gemonteerd zijn. gaat onze voorman alles nog eenmaal na. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Tevens bieden wij meubelopslag en woningontruiming. Bloemers Projectverhuizingen verzorgt verhuizingen binnen Europa in eigen beheer. Wij bieden u een wekelijkse verhuisservice aan op bestemmingen als Parijs, Londen, München, Milaan en Barcelona.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.