Adres
Mol Verhuizingen, Zevenbergschen Hoek

Mol Verhuizingen
Moerdijkseweg 48
Zevenbergschen Hoek
Noord-Brabant

www.molverhuizingen.nl


Trefwoorden: Verhuisbedrijf Oosterhout, Verhuisbedrijf Roosendaal, Verhuizen Bergen op Zoom, Verhuizen Etten-Leur, Verhuizen Dorst, Verhuisbedrijf Rijsbergen, Chauffeur huren, Opslag tijdens verhuizing, Transport verhuisbedrijf, Verhuisbedrijf Breda

Rubrieken: Transport, Verhuisservice, Transportbedrijven, Transport en Vervoer, Transport en verhuisbedrijven

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Mol Verhuizingen, Zevenbergschen Hoek

Mol Verhuizingen, Breda

Mol Verhuizingen biedt een brede waaier aan van diensten op het gebied van verhuizingen en transport. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vakkundige en ervaren mensen en dat voor een scherpe prijs! Wij verzorgen verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor 55-plussers hebben wij een korting van 15% op de totaalprijs, gratis verhuisdozen met inpakpapier en stickers en geen zaterdagtoeslag.

Verhuisservice bedrijven

Verhuislift hurenVoor bedrijven verzorgen wij zowel interne als externe verhuizingen. Hierbij kunt u ook gebruikmaken van een verhuislift. Tevens hebben wij een eigen verwarmde opslagruimte, zodat u eventueel uw inboedel in de juiste omstandigheden kunt opslaan. 

Ook bestaat de mogelijkheid tot het huren van een chauffeur, met of zonder (vracht)wagen of verhoogde en verlengde bestelbus.

Montage meubels

Wij doen alles op het gebied van verhuizingen, te denken aan: pakketdienst, bezorgservice en het transport van witgoed, bruingoed  en alle soorten meubels. Ook verricht Mol Verhuizingen montagewerkzaamheden.

Service aan huis

Met ons Homeservice bieden wij een grote verscheidenheid aan klussen in en rondom huis. Denk hierbij aan ontruimingen, het verwijderen van vloerbedekking of laminaat enzovoort.

Wilt u graag meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak maken? Neem snel contact op! Ons verhuisbedrijf is werkzaam in onder meer Oosterhout, Roosendaal, Tilburg, Etten-Leur, Rijsbergen, Geertruidenberg en Breda.

Transportbedrijven

Offerte aanvraag / Contact opnemen