Regionaal zoeken
Adres
Logo
Topklus Verruijt
Cavalerieweg 5
Veenendaal
Utrecht
Trefwoorden: Kluswerk, Timmerwerk, Behangen, Laminaat, Tegelwerk, Interieurwerk, Inbouwkasten, Scheidingswanden, Bedrijven, Particulier
Rubrieken: Klussenbedrijven
Locatie van Topklus Verruijt in Veenendaal
Overige rubrieken:
Topklus Verruijt, Veenendaal

Topklus Verruijt

De extra handen voor particulier en bedrijven

Topklus Verruijt is een jonge eenmanszaak die streeft naar een excellente dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven. Eigenaar is Arnold Verruijt, ruim 20 jaar getrouwd met twee kinderen en een geboren en getogen Veenendaler. Kwaliteit, flexibiliteit en een goede service staan bij hem op de eerste plaats.

Na een afgeronde opleiding Bouwtechniek werkte Arnold zes jaar bij de landmacht, waar hij veel timmerklussen heeft gedaan. Na zijn diensttijd deed hij veel ervaring op met meubelmontage en reparatie. De laatste 10 jaar werkte hij als allround timmerman in de houtskeletbouw bij een van de grootste chaletbouwers van Nederland, waar hij onder andere keukens heeft geplaatst, badkamers betegeld, vloeren gelegd en nog veel meer.

Wat wel, wat niet

Vanzelfsprekend komt Arnold Verruijt niet langs om een slechts schilderij op te hangen. Dat zou een beetje te duur worden. Maar stel u eens voor dat er meerdere van dit soort klussen blijven liggen, waar u zelf niet aan toe komt. Maak er maar eens een lijstje van!

Die klemmende deur, waar u inmiddels al bijna aan gewend bent, het binnenschilderwerk, de keukenkastjes die nodig weer eens moeten worden bijgesteld. Of heeft u bijvoorbeeld een Ikea-keuken gekocht en ziet u een beetje tegen de montage, plaatsing en aansluiting op? Een wandmeubel, een boekenkast op maat, een verlaagd plafond of een toilet dat nodig eens moet worden gemoderniseerd, allemaal klussen waar Arnold Verruijt raad mee weet.

Kortom, van klussen tot en met kleine verbouwingen. Een fonteintje in het toilet? Geen probleem. Maar voor de aanleg van een complete CV-installatie huurt Arnold Verruijt specialisten in. De zolderetage opdelen in twee kamers? Uitstekend. Een stenen garage bouwen of een uitbouw over de hele breedte van het huis, dat zijn echter meer dingen voor een bouwbedrijf.

In ieder geval kunt u in onderling overleg ten alle tijden rekenen op een helder en eerlijk advies!

Kenmerken van Topklus Verruijt

 • Gemotiveerde allround vakman
 • Scherpe heldere en vrijblijvende offertes
 • Uitsluitend gebruik van kwaliteits materialen
 • Snelle service en klantgericht
 • En aanspreekpunt voor de gehele klus
 • Geen verassingen achteraf
 • Geen voorrijkosten
 • Goed en betrouwbaar
 • Goedkoper dan een aannemer
 • Altijd alles schoon opgeleverd
 • Bij geen expertise op een bepaald gebied worden specialisten ingehuurd

Veel plezier op deze site en hopelijk tot ziens!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.