Regionaal zoeken
Adres
Logo
Autobedrijf van Middelkoop
Fokkerstraat 39b
Veenendaal
Utrecht
Trefwoorden: Autobedrijven, Autoreparatie, Garages, Autoschade, Autoschadeherstel, Occasions, Autoreparatie, Autoonderhoud, Apk, Veenendaal
Locatie van Autobedrijf van Middelkoop in Veenendaal
Overige rubrieken:
Autobedrijf van Middelkoop, Veenendaal

Autobedrijf van Middelkoop

Autobedrijf van Middelkoop is een modern en jong autobedrijf waar kwaliteit en service centraal staan. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken auto's. Tevens kunt u bij ons terecht voor schadeherstel. Autobedrijf van Middelkoop koopt en verkoopt alle merken auto's, zowel nieuwe als gebruikte. Indien u bij ons niet de gewenste auto vindt, dan zoeken wij deze gewoon voor u op!

Zomercontrolebeurt

Ook voor de zomercontrolebeurt bent u bij Autobedrijf van Middelkoop aan het juiste adres. U auto wordt op tal van cruciale punten ge´nspecteerd. Zo nodig ontvangt u van ons voor de betreffende reparatie ook een prijsopgave, die gegarandeerd 25 procent lager is dan bij de dealer.

Complete aircoservicebeurt Ç 75 incl. BTW

Autobedrijf Van Middelkoop staat ook tot uw dienst in geval van schade aan uw auto. Of het nu een ruitvervanging, blikschade of ruitschade betreft, wij staan voor u klaar om dit zo snel mogelijk en tegen scherpe tarieven voor u in orde te maken. Tevens nemen wij graag de complete afhandeling met de verzekering van u over.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: geopend van 08:00 uur t/m 12:15 uur en van 13:00 uur t/m 17:30 uur

Donderdag: geopend van 08:00 uur t/m 12:15 uur en van 13:00 uur t/m 17:30 uur

Vrijdag: geopend van 08:00 uur t/m 12:15 uur en van 13:00 uur t/m 17:30 uur

Zaterdag: geopend van 08:30 uur t/m 13:00 uur

Zondag: gesloten

Autobedrijf Van Middelkoop nodigt u van harte uit om eens kennis te komen maken!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.