Adres

Staytec Engineering B.V.
Keerkring 63
Gouda
Zuid-Holland

www.staytec.nl

Trefwoorden: Personeel, industrie, Werk, Elektro, Techniek

Rubrieken: Uitzendbureaus, Uitzendorganisatie, Werving & Selectie, Detacheringsbureaus, Personeel offshore industrie

Overige rubrieken:
Staytec Engineering B.V., Gouda

De afbeelding “http://www.staytec.nl/images/servicesprojects_standard.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 

Staytec Engineering is de gespecialiseerde partner voor elektro- en installatietechnisch personeel

 

Wij bedienen de markt vanuit ons hoofdkantoor in Gouda en onze regiokantoren in Breda, Rotterdam en Utrecht. Als erkend leerbedrijf van Kenteq bieden wij de mogelijkheid aan onze medewerkers zichzelf verder te ontwikkelen qua technische kennis. Uiteraard is Staytec Engineering een VCU gecertificeerd bedrijf. Wat aangeeft dat veiligheid bij Staytec Engineering hoog in het vaandel staat.

 

Staytec Engineering onderscheid zich door haar innovatieve en doeltreffende oplossingen voor onze opdrachtgevers en anderzijds voor onze medewerkers met ambities. Deze oplossingen komen voort uit onze expertise die wij te danken hebben aan jarenlange werkervaring in de technische branche. Vanuit deze expertise zijn we in staat om de perfecte match voor zowel de medewerkers als onze opdrachtgevers te maken. Daarbij wordt gelet op het benodigde profiel vanuit de opdrachtgever en de inpasbaarheid   -kennis en kunde- en de (bij ons bekende) wensen van onze medewerkers.

 

Om deze kennis volledig tot zijn recht te laten komen heeft Staytec Engineering een tweetal divisies. Services en Projects. Services richt zich hoofdzakelijk op het uitvoerende personeel binnen de techniek, terwijl de afdeling Projects zich bezig houd met het detacheren van het midden en hoger kader personeel.

 

Deze divisies worden verder toegelicht in Services en Projects.

 Uw partner in techniek o.a
Elektromonteur, Chefmonteur, Projectleider, Tekenaar, Werkvoorbereider, Calculator, Beveiligingsmonteur, Hulpmonteur, Engineer, Constructeur kortom alles op het gebied van elektro techniek en wertuigbouwkunde bent u hiervoor aan het juiste adres.

Staytec is een opleidingsbedrijf, geaccrediteerd bij Kenteq.
Staytec Engineering is de gespecialiseerde partner voor elektrotechnisch personeel in de installatietechniek.

Wij werken vanuit Rotterdam, Gouda, Utrecht, Breda, Den haag, Goes, Den bosch en Amsterdam.

Offerte aanvraag / Contact opnemen