Adres
Caatjes Pen, Tilburg

Caatjes Pen
Millingenstraat 13
Tilburg
Noord-Brabant

www.caatjespen.nl


Trefwoorden: Tekstschrijver, Tekstwriter, Tekstverwerker, Bedrijfsreportage, Nieuwsbrief, Advertorial, Persbericht, Redigeerwerk, Webtekst, Advertentietekst

Rubrieken: tekstverwerking servicebureaus, Tekstschrijvers, Tekst & Vertaling

Overige rubrieken:
Caatjes Pen, Tilburg

Caatjes Pen

Erica Theloosen

Om te kijken of het 'klikt' tussen jouw bedrijf en mij, kom ik graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand hiervan schrijf ik de teksten, die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep en wensen.

Ik schrijf,
schrap en schaaf net zo lang, tot ik voor jou het beste resultaat heb bereikt. Of het nu gaat om een bedrijfsreportage, een handleiding of een folder, alle uitingen van communicatie zijn in goede handen bij mij. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar wat mensen bezighoudt en beweegt, wie ze zijn en wat ze willen bereiken.

Maatschappelijke betrokkenheid

De afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met en geschreven voor maatschappelijke organisaties. Ik moedig het dan ook aan dat deze bedrijven en organisaties elkaar steeds vaker ontmoeten. Een unieke ontmoetingsplaats is www.mbo-cadeaubon.nl, dé Beursvloer op het internet. Neem gerust eens een kijkje op deze website, het biedt voor jouw bedrijf een mooie kans om je maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Daarbij kun je met een Klein Gebaar een Groot Plezier doen.

Contact

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Zo komen we erachter of het 'klikt' en ik jouw tekstschrijver wordt.

Offerte aanvraag / Contact opnemen