Adres

Lekker Thais
Brink 12 a
Assen
Drenthe

www.lekkerthais.com

Trefwoorden: Thais eten, Uit eten , Lekker eten , Diner , Restaurant , Thais afhaalrestaurant, Thais bestellen, Lekker Thais, Thaise gerechten, Thais restaurant

Rubrieken: Restaurants, Thais Restaurant

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 17.00 - 22.00
Do 17.00 - 22.00
Vr 17.00 - 22.00
Za 17.00 - 22.00
Zo 17.00 - 22.00
Overige rubrieken:
Lekker Thais, Assen

Lekker Thais, Assen

 

Thaise afhaalgerechten

Thaise gerechten

Diner AssenLekker Thais is een authentiek Thais Restaurant/take away. U kunt hier genieten van de Thaise sfeer en ambiance in het restaurant of op ons terras aan het plein plaatsnemen, waar u uitzicht heeft op het Drents Museum.

Chef kok Nya was voorheen chefkok in een Thais klasse restaurant in Noordwijk. Het Nederlands elftal heeft het restaurant tweemaal bezocht. Na 9 jaar besloot Nya samen met haar man Marcel om een eigen restaurant te starten in Assen. Lekker Thais is het eerste en enige restaurant and take away in Assen en omstreken.

Thais bestellenKom je binnen bij Lekker Thais, dan komt de geur van verse specerijen en heerlijke gerechten je al tegemoet. Vanaf je tafel zie in de open keuken hoe wij met passie de traditionele gerechten met eerlijke verse producten bereiden. In ons eigentijds interieur voel je de ongedwongen en gastvrije sfeer waarin het allemaal draait om 1 ding: lekker eten en drinken!

Thais voor thuis bestelt u aan onze balie. Bekijk alvast onze gerechten.

Offerte aanvraag / Contact opnemen