Adres
Motto BV, Alkmaar

Motto BV
Houttil 4-6
Alkmaar
Noord-Holland

www.mottosushi.nl

Trefwoorden: Suhsi bezorgen, Sushi brengen, Onbeperkt sushi eten, Sushi, Sushi bestellen, All you can eat restaurant, Onbeperkt sushi proeven, Onbeperkt eten, Japanse keuken, Sushi restaurant

Rubrieken: Restaurants, Japanse restaurants

Openingstijden
Ma 17:00 - 21:00
Di 17:00 - 21:00
Wo 17:00 - 21:00
Do 17:00 - 21:00
Vr 17:00 - 21:00
Za 17:00 - 21:00
Zo 17:00 - 21:00
Overige rubrieken:
Motto BV, Alkmaar

Onbeperkt genieten, bij Restaurant Motto Sushi BV in Alkmaar

Wilt u ook gewoon heerlijk onbeperkt sushi eten voor een vaste prijs? Dan bent u natuurlijk bij Restaurant Motto Sushi BV aan het juiste adres! U bent van harte welkom in het all you can eat restaurant in Alkmaar, daarnaast doen wij ook aan sushi bezorgen! Ook kunt u buiten het ruime assortiment aan sushi en sashimi genieten van verschillende specialiteiten uit de Japanse keuken. Het principe is eenvoudig en gemakkelijk. U kunt tweeënhalf uur lang onbeperkt eten van onze menukaart bestellen. De bestelling wordt direct vers voor u klaargemaakt en aan tafel gebracht door ons gastvrije en vakbekwame personeel. Kom ook gezellig onbeperkt sushi proeven in ons mooie restaurant in Alkmaar! U kunt bij het sushi restaurant ook sushi bestellen en deze thuis laten bezorgen. De koeriers komen vliegensvlug de sushi brengen. Zo kunt u altijd en overal genieten van de Japanse specialiteit!

Heerlijk menu vol specialiteiten

Natuurlijk bent u voor verse, overheerlijke sushi bij Restaurant Motto Sushi BV aan het juiste adres! Maar onze uitgebreide menukaart bevat ook: salades, kushi’s, tempura, sashimi en teppanyaki gerechten. En natuurlijk hebben we wisselende verrassingsdesserts. Kom gezellig langs in het all you can eat restaurant in Alkmaar, gelegen op de Houttil 4-6. Komt u ook snel langs voor een heerlijk avondje genieten en tafelen? Restaurant Motto Sushi BV heet u van harte welkom!

Succesvol concept

Motto Sushi biedt u een onvergetelijke avond met een all you can eat concept: dat betekent dus 2,5 uur onbeperkt genieten van onze Japanse sushi & grill specialiteiten voor een vaste prijs! Wilt u ook een geweldige avond beleven, waar uw tafel vol geserveerd wordt met heerlijke Japanse gerechten? Restaurant Motto Sushi is niet voor niets een begrip in Alkmaar, de zaak bereid namelijk de Teppanyaki gerechten vers van het mes voor u klaar vanaf de Japanse ijzeren plaat. De bereiding vergt vakmanschap, en dat is zeker te proeven!

Bestellen en bezorging

Ook als u gemakkelijk thuis van onze overheerlijke sushi wilt genieten kunt u rekenen op Motto Sushi. Plaats gemakkelijk uw bestelling en onze koeriers komen het in de omgeving van Alkmaar graag bij u thuis bezorgen. Uiteraard verwelkomen wij u ook vriendelijk in ons fijne restaurant, ons gastvrije en vakbekwame personeel staat continu voor u klaar. Wij hebben ook een gave verjaardagsactie! Bent u jarig? Meld u bij binnenkomst dan even dat u jarig bent en op vertoon van uw ID, paspoort of rijbewijs eet u helemaal gratis! Tot gauw, bij Restaurants Motto Sushi BV in Alkmaar!

Meer informatie, of een reservering maken? Neem gerust contact op! Of kom in contact door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Restaurant Motto Sushi BV

Offerte aanvraag / Contact opnemen