Adres
Profi XL, Kerkrade

Profi XL
Tunnelweg 108 A
Kerkrade
Limburg

www.janssenspuitwerken.nl


Trefwoorden: Spackspuitbedrijf, Spuitwerken, Wandafwerking, Plafondafwerking, Spuitkurk, Kurk spuiten, Spachtelputz, Stucadoorsbedrijf, Decoproject

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Stucadoorsbedrijven

Overige rubrieken:
Profi XL, Kerkrade

Profi XL, Kerkrade

Profi XL gaat voor perfecte muren, dat wil zeggen mooi, kwalitatief goed en duurzaam. Daarnaast is ook de prettige samenwerking belangrijk. Profi Xl zijn professionals op het gebied van muur- en plafondafwerkingen. Ze laten zich regelmatig bijscholen waardoor u er vanuit kan gaan dat het resultaat goed is.

Profi XL, Eygelshoven

Werkzaamheden:

  • Spuitwerk: Profi XL is gespecialiseerd in spackspuitwerk. Een afwerking die op veel ondergronden toepasbaar is en kleine oneffenheden wegwerkt.
  • Stucwerk: De basis van uw muren is een glad oppervlakte. Dit kan verwezenlijkt worden door middel van stucwerk of pleisterwerk. U kunt ervoor kiezen de muren af te werken met sierpleister, zoals Spachtelputz stucwerk, Rustiekputz stucwerk en Granol stucwerk. Ons specialisme is Venetiaans stucwerk, waardoor uw muren een warme marmerachtige uitstraling krijgen.
  • Beton Ciré: De betonlook is helemaal in, door middel van beton ciré creëert u die industriële look bij u thuis. Beton Ciré is niet alleen geschikt voor vloeren maar bijvoorbeeld ook als aanrecht of in de badkamer.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke intake, vervolgens maken we voor u een plan op maat voor de make-over van uw huis. U kunt ons zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties benaderen. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossingen voor uw projecten.

Profi XL, Eygelshoven

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen