Adres
ASK-ROMEIN international BV, Roosendaal

ASK-ROMEIN international BV
Belder 101
Roosendaal
Noord-Brabant

www.ask-romein.com

Trefwoorden: staalbedrijven, industriebouw, off, shore, warehousing, kantoorbouw

Rubrieken: utiliteitsbouw, Staalbouw

Overige rubrieken:
ASK-ROMEIN international BV, Roosendaal

2e vestiging: ASK ROMEIN international BV.

Adres: Frankrijkweg 5 4398 PB Vlissingen-Oost, Havennummer 5994, info.nl@ask-romein.com

Tel: 0113-612901, Fax: 0113-613856.

3e vestiging: ASK-ROMEIN international BV.

Ambachtsstraat 33 B-2390 Malle-West, info.be@ask-romein.com

Tel: 0032-33117460 Fax:0032-33117662

ASK Romein is een partner voor opdrachtgevers bij het ontwikkelen en realiseren van eenvoudige bedrijfsruimten in Nederland en België, maar ook bij het uitvoeren van zeer grote en uiterst complexe bouwwerken in deze landen en over de hele wereld.
ASK Romein bedenkt, ontwikkelt, ontwerpt, optimaliseert en realiseert projecten voor haar klanten uit onder meer Transport en Logistiek, Sport en Recreatie, Utiliteitsbouw, Industrie, Parkings en Offshore markten.

De kracht van ASK Romein zit in het combineren van ervaring en knowhow van de civiele hoofdaannemer én het staalconstructiebedrijf. Hierdoor kan ASK Romein flexibel, snel en optimaal opereren en tevens kwaliteit en een gunstige prijs bieden aan de klant.

ASK Romein ziet in ieder bouwproject, waar ook ter wereld, een uitdaging om met haar eigen afdelingen verkoop, engineering en uitvoering op een innovatieve en flexibele wijze het project te realiseren, binnen de door de klant gestelde voorwaarden voor tijd, kwaliteit en budget. Of het nu gaat om separate deelleveringen of totaaloplossingen, bij ASK Romein bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvraag / Contact opnemen