Regionaal zoeken
Adres
Logo
HA Schoonmaak
Rembrandt van Rijnstraat 258
Groningen
Groningen
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Telescoopbewassing, Schoonmaak van kantoorpanden, Schoonmaak horeca, Glazenwasser, Gebouw- en interieurreiniging, Schoonmaak winkels, Professionele schoonmaak hotel, Tegelreiniging, Schoonmaakpersoneel gezocht, Schoonmaker gezocht
Locatie van HA Schoonmaak in Groningen
Overige rubrieken:
HA Schoonmaak, Groningen

HA Schoonmaak, Groningen

HA Schoonmaak beschikt over ruim ervaring in de schoonmaakbranche met gebouwenschoonmaak (algemene schoonmaak) en glasbewassing als specialisme. In onze klantenkring bevinden zich onder meer horecaondernemingen, winkels en scholen, maar ook particulieren. Kwaliteit leveren dragen wij hoog in het vaandel. Dankzij een uitstekende samenwerking en communicatie met klanten en eerlijke prijzen hebben wij grote klanttevredenheid gerealiseerd.

Schoonmaakdiensten

HA Schoonmaak biedt de volgende diensten aan:

HA Schoonmaak is uw betrouwbare partner voor het schoonmaken en schoonhouden van uw bedrijf en/of woning. Neem dus gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.