Regionaal zoeken
Adres
Logo
Boonman Schoonmaakbedrijf BV
Vulcanusweg 263 D
Delft
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Schoonmaakbedrijf, Schoonmaak kantoorpanden, Woonservice, Vastgoedservice, Rioolproblemen, Wateroverlast, Buitensluiting, Calamiteiten, Schoonmaak woningcomplexen, Schoonmaak Trappenhuizen
Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van Boonman Schoonmaakbedrijf BV in Delft
Overige rubrieken:
Boonman Schoonmaakbedrijf BV, Delft

Schoonmaakbedrijf Boonman bv, Delft

Schoonmaakbedrijf Boonman groeide uit van een kleinschalig familiebedrijf tot een professioneel bedrijf met 60 werknemers. Doordat we zo gegroeid zijn kunnen we nu ook meer verschillende taken op ons nemen. Bij alles wat we doen staat service en kwaliteit centraal. Dit bereiken we onder andere door middel van een opleidingstraject voor onze werknemers.

Diensten:

  • Woonservicebedrijf: Wij stofferen en meubileren woningen. Hierbij richten we ons op de studenten die vaak uit het buitenland komen en op zoek zijn naar een kant-en-klare woning. Hiervoor kunnen we ook de telefoon- antenne en computeraansluitingen regelen.
  • Vastgoedservice: We zijn 24/7 bereikbaar voor dringende problemen zoals rioolproblemen, wateroverlast en buitensluiting bijvoorbeeld.
  • Schoonmaak: Wij kunnen de complete schoonmaak van kantoor- en woningcomplexen op ons nemen. Dit wil zeggen dat we zowel interieur als exterieur schoonmaken, denk hierbij ook aan glasbewassing en trapruimtes schoonmaken. Wij werken met een vast team en houden altijd rekening met het milieu. Natuurlijk stemmen we de werkzaamheden af op uw situatie en budget.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.