Regionaal zoeken
Adres
Logo
Beauty Trendz Almere
Cranberrylaan 27
Almere
Flevoland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Schoonheidsspecialiste, Wenkbrauwen epileren, Reinigende gezichtsbehandeling, Total relax behandeling, Gold Facial behandeling, Epileren met touw, Bovenlip harsen, Voetverzorging, Nagelverzorging, Massage
Openingstijden:
Ma: 9.00 - 21.00
Di: 9.00 - 21.00
Wo: 9.00 - 21.00
Do: 9.00 - 21.00
Vr: 9.00 - 21.00
Za: 9.00 - 13.00
Zo: gesloten
Locatie van Beauty Trendz Almere in Almere
Overige rubrieken:
Beauty Trendz Almere, Almere

Beauty Trendz Almere

Relax Renew & Revive your Skin

Beauty Trendz voor totale huid- en lichaamsverzorgingOp 5 juli 2014 opende Beauty Trendz Almere haar deuren. Deze salon voor totale huid- en lichaamsverzorging wordt geleid met veel liefde, passie, tijd en energie. Voor de verzorging en verbetering van uw huid bent u hier dus aan het juiste adres! In de sfeervolle en professionele praktijk kunt u genieten van diverse heerlijke ontspannende en huidverbeterende behandelingen. Uiteraard bent u van harte welkom in mijn praktijk.

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek, een huidanalyse en productadvies.Voor de huidanalyse vraag ik u  om zonder make-up naar mijn praktijk te komen. Deze bevindt zich op een mooie locatie in Parkwijk, waar u gratis kunt parkeren.

U kunt bij Beauty Trendz Almere terecht voor onder meer gezichtsbehandelingen, epileren met touw, harsen, manicure, voetverzorging, lichaamsmassage en party make-up. Wij werken met de producten van Yellow Rose, die geschikt zijn voor alle huidtypen: de
normale, droge, gevoelige en geirriteerde huid, maar ook voor de huid met acne problemen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Schoonheidsbehandelingen van Beauty TrendzCertificaat Schoonheidsspecialiste
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.