Regionaal zoeken
Adres
Logo
Schildersbedrijf H. van Munster
De Kruisboog 4
Swifterbant
Flevoland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Allround schilder, Binnenschilderwerken, Buitenschilder, Wand- en plafondafwerking, Onderhoudsschilder, Renovatie schilder, Houtrotreparatie, Glaszetter, Schilder Lelystad, Schildersbedrijf Lelystad
Locatie van Schildersbedrijf H. van Munster in Swifterbant
Overige rubrieken:
Schildersbedrijf H. van Munster, Swifterbant

Schildersbedrijf H. van Munster, Swifterbant

Schildersbedrijf H. van Munster is de vakschilder voor Flevoland. Wij staan voor kwaliteit en maatwerk en schilderen met body. Dit wil zeggen dat we meerdere lagen verf over elkaar heen aanbrengen, hierdoor kan uw woning er weer 5 jaar tegenaan. Wij zijn een klein bedrijf en willen dat ook blijven want we vinden persoonlijke service zeer belangrijk

Diensten

Binnenschilder

U kunt bij Schildersbedrijf H. van Munster terecht voor al uw:

Schilderwerk

Onderhoud schilderwerk voorkomt hogere kosten. Wij kunnen een onderhoudsplan om maat maken en regelmatig reinigen en bijschilderen. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook al uw binnen- en buitenschilderwerk voor u verzorgen. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Wij gaan ook in de winter voor u aan de slag! Door onze jarenlange ervaring kunnen we u bovendien goed adviseren over kleurgebruik.

Behandelen van houtrot

Veel oudere huizen hebben last van houtrot door optrekkend vocht. Wij kunnen houtrot behandelen met tweecomponenten epoxy-middel, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Lees er op onze website meer over.

Glaszetten

Bij renovatie en verbouwing kunnen we ook het glaswerk zetten. We zetten zowel enkelglas, hoogrendement isolatieglas en gefigureerd glas. Daarnaast kunnen we ook kleine reparaties uitvoeren.


Wij bieden graag een totaalservice. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor deze overige diensten:

  • BuitenschilderwerkenGevelreiniging
  • Dakgoten schoonmaken
  • Glazen wassen
  • Uw woning een jaarlijkse schoonmaakbeurt geven
  • Interieur schilderen
  • Trappen schilderen
  • Vloeren schilderen/coaten
  • Gevelreiniging


Neem gerust contact op voor meer informatie. Schildersbedrijf H. van Munster bekijkt graag wat zij voor u kunnen betekenen!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.