Regionaal zoeken
Adres
Logo
Schildersbedrijf Duijster
Molenlaan 2
Yerseke
Zeeland
Trefwoorden: Binnenschilder, Buitenschilder, Onderhoudswerken, Restauratiewerken, Kozijnen, Onderhoudsschilder, Wandafwerking, Behangwerken
Locatie van Schildersbedrijf Duijster in Yerseke
Overige rubrieken:
Schildersbedrijf Duijster, Yerseke

Schildersbedrijf Duijster, Yerseke

Op 6 Januari 2012 is Schildersbedrijf Duijster van start gegaan. Mijn werk doe ik met veel plezier, ook heb ik hier een opleiding voor gevolgd bij het vakcentrum schilderen Zuid West te Goes. Ik heb hier met trots 2 diploma's behaald. Mijn eerste diploma is voor medewerker schilder en de tweede voor gezel schilder. Ik heb hier met veel plezier op school gezeten. Ook heb ik een certificaat binnenhuisarchitectuur, deze cursus heb ik gevolgd bij Henny Bosman op het Arendsslot.

Mijn bedrijf run ik in mijn eentje. Hieronder iets meer informatie over wat ik allemaal doe. Ik doe binnenwerk zoals behangwerken, sausen en het gewone schilderwerk. Ook buiten werk doe ik graag, vooral het fijne werk, meerdere kleuren e.d. Glaszetten en spuitwerk doe ik niet. Een advies nodig voor kleuren? Welk behang? Wat past er bij uw meubels? U helpen doe ik graag. Ook kunt u verf en behang bestellen, het word gewoon bij u thuis bezorgd. Ik kom wel graag van te voren even bij u kijken. Dat doe ik bij elk karwei! Even kennis maken en een prijs bespreken, gewoon bij u thuis!

Schildersbedrijf Duijster is tevens werkzaam in Goes, Krabbendijke, Oostdijk, Kapelle en Kruiningen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.