Regionaal zoeken
Adres
Logo
De Ridder Schilderwerken
Willem Littelstraat 9
Schoonhoven
Zuid-Holland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Latex spuiten, Verf spuiten, Houtrotsanering, Behangen, Wandafwerking, Muurafwerking, Schilder
Locatie van De Ridder Schilderwerken in Schoonhoven
Overige rubrieken:
De Ridder Schilderwerken, Schoonhoven

De Ridder Schilderwerken, Schoonhoven

De Ridder Schilderwerken is een jong en dynamisch schildersbedrijf, opgericht in 2002, en staat garant voor ambachtelijk schilderwerk tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

BinnenschilderwerkenWij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, spuitwerk, behangwerk en dubbele beglazing voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor schilderwerk. Onze vaste en nog altijd groeiende klantenkring heeft voor een goed imago gezorgd waar we zeer trots op zijn.

De Ridder Schilderwerken hanteert de sleutelwoorden kwaliteit, duurzaamheid en service om uw woning of bedrijfspand te wapenen tegen verval. Wij werken hiervoor met hoogwaardige produkten van Sikkens, marktleider op het gebied van professionele bouwverven.

Diensten

Latex spuitenLees meer over de werkzaamheden die De Ridder Schilderwerken verricht:


Voor  totale woninginrichting, met een uitgebreide collectie in gordijnen, vitrages en in-betweens, vloerbedekking (tapijt, vinyl, pvc), laminaat, raamdecoratie, buitenzonwering, kunstgras adviseert De Ridder Schilderwerken eens te kijken bij Joris Veer Woninginrichting

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op.

Buitenschilderwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.