Regionaal zoeken
Adres
Logo
Mardega
De Punter 61
Hoogeveen
Drenthe
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Schilder, Timmerwerk op maat, Allround klusservice, Meubel op maat, Tafel op maat, Kast op maat, Trapkast op maat, Op maat meubel, Klusjes in en rondom het huis, Kunststof vloeren
Locatie van Mardega in Hoogeveen
Overige rubrieken:
Mardega

Mardega, Witteveen

Meubel- en InterieurbouwMardega uit Witteveen (Midden-Drenthe) is een allround klusbedrijf. U kunt ons inhuren als schilder, maar ook voor allround klusservice en timmerwerk op maat. Wilt u bijvoorbeeld een tafel op maat, kast op maat, trapkast op maat of ander meubel op maat? Mardega realiseert het voor u. Mardega denkt namelijk in mogelijkheden en zet het negatieve om in het positieve. Wij vinden altijd wel een oplossing! Reken daarom voor al uw schilderwerk, timmerwerk en klussen in de regio Midden-Drenthe op Mardega.

Schilderwerk

Zoekt u een ervaren schilder in Witteveen of de gehele regio Midden-Drenthe? Zoek niet verder. Wij zijn er voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, ook in de winter. Mardega laat uw woning er weer piekfijn uitzien!

Timmerwerk op maat

TimmerwerkenEen specialiteit van Mardega is timmerwerk op maat. Wij bouwen in onze eigen werkplaats nét wat u nodig heeft, zoals een tafel op maat, een kast op maat of een ander meubel op maat. Bekijk gauw de foto's in ons portfolio.

Allround klusservice

Met meer 15 jaar ervaring kunt u Mardega inschakelen voor allerlei klusjes in en om het huis. Of we nu een IKEA-kast in elkaar moeten zetten of een complete keuken moeten plaatsen: bij ons kunt u altijd rekenen op een perfect afwerking.

Ga voor meer informatie naar onze website of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.