Adres
JK Grootveld Vakman G.W.W, Den Helder

JK Grootveld Vakman G.W.W
Gasstraat 88
Den Helder
Noord-Holland

www.gww-grootveld.nl


Trefwoorden: Putranden metselen, Rioleringswerken, Straatkolken aanleggen, Straatkolken verplaatsen, Waterpassingen, Afvoerwerkzaamheden, Straat meubilair plaatsen , Grondwerken, Wegenbouw, Bodemsanering

Rubrieken: Rioolwater, Rioolservice, Rioolbeheer

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
JK Grootveld Vakman G.W.W, Den Helder

.K. Grootveld, Den Helder

Jeroen Grootveld is gespecialiseerd en al 25 jaar ervaren in grond, weg en waterbouw. U kunt bij Jeroen terecht voor het aanleggen of vervangen van rioleringen, uitgraven van wegen en het aanleggen van tuinpaden en terrassen.

J.K. Grootveld beschikt over een bestelauto met handgereedschappen, kabelzoekapparatuur en een roterende laser. Zo bent u verzekerd van zijn vakkundige en snelle oplevering.

Ook in de maatvoering van rioleringen en grondwerken kunt u J.K. Grootveld bellen. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van waterpassingen van de riolering. Hij werkt voornamelijk voor zakelijke klanten en aannemersbedrijven, maar u kunt hem ook zeker als particulier bellen of mailen.

GWW

GWW staat voor: grond-, weg- en waterbouw. Daar vallen verschillende disciplines binnen, zoals de bouw van dijken en bruggen, baggerwerken, aanleggen, installeren, repareren of vervangen van rioleringen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

JK Grootveld Vakman G.W.W

Offerte aanvraag / Contact opnemen