Regionaal zoeken
Adres
Logo
Van Gelder Bouwservice
Balilaan 15
Zeist
Utrecht
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Renovatie monumentaal pand, Aanbouw, Nieuwbouw renovatie, Aannemer , Stukadoor inhuren, Serres , Schilder binnenwerk, Schilder buitenwerk, Fijn timmerwerk, Badkamerrenovatie
Locatie van Van Gelder Bouwservice in Zeist
Overige rubrieken:
Van Gelder Bouwservice, Zeist

Van Gelder Bouwservice, Zeist

Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe woning met veel potentie, maar weet u nog niet hoe u dit goed uit de verf kan laten komen? Van Gelder Bouwservice staat u graag bij in de realisatie van uw ideale woning: wij bieden u advies, verzorgen alle nodige werkzaamheden en brengen van tevoren een realistische planning en prijsbepaling voor u in kaart.

Klussen en totaalprojecten

Wanneer u Van Gelder Bouwservice inschakelt, wordt uw totaalproject en/of klussen volledig uit handen genomen. Uw project wordt nauwkeurig en tot in detail gerealiseerd. Doe een beroep op onze diensten: van het grove sloopwerk tot de fijne details, wij zijn van alle markten thuis.

Werkzaamheden die wij onder andere voor u verrichten, zijn:

  • Schilderen
  • Stuccen
  • Sanitair
  • Vloeren
  • Constructies

Renovatie van klassieke panden

Van Gelder Bouwservice is gespecialiseerd in de renovatie van klassieke panden. Onder klassieke panden verstaan wij bijvoorbeeld panden uit de jaren 20-30.

Wij denken met u mee en geven een advies: alles is mogelijk om uw droomhuis tot werkelijkheid te maken.

Netjes en goed georganiseerd

Van Gelder Bouwservice gaat netjes en goed georganiseerd te werk: na iedere werkdag wordt uw woning netjes opgeruimd. U ziet waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan: stukje bij beetje zal uw renovatieplan zich ontwikkelen tot het eindresultaat.

Hebt u interesse in onze diensten? Maak gemakkelijk een afspraak door te bellen naar 06-41976235 of door het online contactformulier in te vullen.

Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken en met u mee te denken over eventuele mogelijkheden. Wij maken voor u een planning en offerte op en voorzien u van een realistische richtprijs.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.