Regionaal zoeken
Adres
Logo
Duan Sip Song
Jan Pieter Heijestraat 146 H
Amsterdam
Noord-Holland
Trefwoorden: Afhalen, Restaurants, Patthai, Thais, Terras, Thailand, Amsterdam, Noord-Holland
Rubrieken: Restaurants
Locatie van Duan Sip Song in Amsterdam
Overige rubrieken:
Duan Sip Song, Amsterdam

Over ons
Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ons team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Het menu is een simpel menu alles kan je zelf combineeren en als u een gerecht kent wat wij niet op de kaart hebben staan vertel het ons gerust wij kunnen dat voor u maken dat is geen enkel probleem.

Geen tijd om te koken?
Geen zorgen, wij doen boodschappen, koken en ruimen de boel weer op!

Ontspan en geniet
Stelt u zich voor dat u na een lange dag werken thuis komt en er een gezonde en lekkere maaltijd klaarstaat voor u en uw familie. Geen gehaast in de supermarkt en geen rommelige keuken om op te ruimen. Alleen een heerlijke maaltijd met zorg bereid, die u zo kunt ophalen. Veel werkende koppels en nieuwbakken ouders komen er achter hoe onze kok meer ruimte geeft om tijd door te brengen met elkaar.

Veel betaalbaar der dan u denkt
De service van uw persoonlijke chef is veel betaalbaarder dan u denkt.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.