Adres
Holland Witgoed Reparatie Service, Amsterdam

Holland Witgoed Reparatie Service
Vespuccistraat 117
Amsterdam
Nederland

www.hollandwitgoedreparatie.nl

Trefwoorden: Wasmachine laten repareren, Wasdroger laten repareren, Spoed reparatie wasmachine, Spoed reparatie wasmachine, Monteur voor wasdroger, Monteur voor wasmachine, Goedkope wasmachine monteur, Goedkope wasdroger monteur, Tweedehands wasdrogers, Tweedehands wasmachines

Rubrieken: Witgoed, Wasmachines en Drogers - reparatie en onderhoud

Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 09:00 - 18:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Holland Witgoed Reparatie Service, Amsterdam

Holland Witgoed Reparatie Service

Voor al uw reparatie en onderhoud van wasmachines en wasdrogers

Holland Witgoed is gespecialiseerd in wasmachine reparatieHet kan altijd een keer gebeuren dat de wasmachine of wasdroger kapot gaat. In dat geval heeft u een bedrijf nodig dat het apparaat zo snel mogelijk repareert. Gelukkig is Holland Witgoed Reparatie Service een bedrijf dat bekend staat om snelle, vakkundige en goede service. U krijgt altijd garantie op onze reparaties wat een extra zekerheid voor u betekent. Let op: wij repareren geen lagers.

Wilt u de hulp inschakelen van Holland Witgoed Reparatie? Dan betaalt u geen voorrijkosten! Betaalt enkel de onderzoekskosten van €25,-.

Als u de wasmachine niet wilt laten repareren, dan kan dat. Bijvoorbeeld als u de kosten hiervoor te hoog vindt.

Diensten

Holland Witgoed Reparatie Service gaat als volgt te werk:

  • De monteur komt eerst bij u thuis om het probleem te bekijken.
  • Hierna geeft de monteur een kostenindicatie om het apparaat direct te maken.
  • Dan beslist of u wilt dat de monteur het apparaat ter plekke repareert. De monteur neemt namelijk altijd de onderdelen mee die nodig zijn om uw wasmachine of wasdroger te repareren.
  • U kunt er ook voor kiezen om het apparaat niet te laten repareren, bijvoorbeeld omdat u het te duur vindt. Dan betaalt u alleen €25,- voorrijkosten en kosten voor het onderzoek.


Woont u in Amsterdam, Utrecht, Almere, Beverwijk, Heemskerk, Haarlem, Castricum en Zaandam? Dan staan wij graag voor u klaar! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in reparatie en onderhoud van witgoed en apparatuur. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wanneer wij niet opnemen bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Voor uw wasmachine reparatie hanteert Holland Witgoed geen voorrijkosten

Witgoed, Reparatie van witgoed, Reparatie van wasmachine, Reparatie van wasdroger, Wasmachinemonteur, Monteur voor wasdroger, Witgoedmonteur en Goedkope witgoedmonteur in Amsterdam, Noord-Holland.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen