Adres
Montagebedrijf Leo Hendriksen, Nijkerkerveen

Montagebedrijf Leo Hendriksen
Talmastraat 26a
Nijkerkerveen
Gelderland

www.hendriksenmontage.nl

Trefwoorden: Renoveren van badkamers, Aanleggen van kunststof dakbedekking, Onderhouden van cv ketels, Reparatie van dakgoten, Installeren van nieuwe cv ketels, Reparatie van cv ketels, Centrale verwarmingsmonteur, Installatie van sanitair in badkamer, Met spoed loodgieter nodig, Afvoer verstopping

Rubrieken: Montagebedrijven, Installatietechniek, Sanitair, Cv installaties en onderhoud, Verwarming en Verwarmingsbedrijven

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Montagebedrijf Leo Hendriksen, Nijkerkerveen

Montagebedrijf Leo Hendriksen uit Nijkerkerveen voor installaties en renovaties op maat

Leo Hendriksen Montagebedrijf voor al uw installatiewerken

U zoekt een loodgieter in Gelderland? Dan bent u bij Montagebedrijf Leo Hendriksen aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van onze vakkundigheid, want wij zijn een erkend gas- en watertechnisch installatiebedrijf en loodgieter gevestigd in Nijkerkerveen. U kunt onder andere terecht voor het renoveren van badkamers, afvoer verstopping, aanleggen van kunststof dakbedekking, onderhouden van cv ketels, reparatie van dakgoten, installeren van nieuwe cv ketels, reparatie van  cv ketels, en installatie van sanitair in badkamer, Met spoed  een loodgieter of centrale verwarmingsmonteur nodig? Neem dan contact op.  Ons werkgebied richt zich op onder andere Nijkerk, Putten, Harderwijk, Amersfoort en Barneveld.

Centrale verwarming

Ook kan ik dakwerken voor u uitvoeren. Ik gebruik hiervoor OC-plan of pvc

Een goed ge?nstalleerde cv-ketel zorgt voor een warm en gezellig huis. Bij Montagebedrijf Leo Hendriksen bent u verzekerd van een veilige en vakkundige installatie van een nieuwe cv-ketel. De kosten voor een nieuwe cv-ketel hangen af van uw keuze voor soort en merk. wij adviseren u graag. Ook voor regelmatig cv onderhoud staan wij graag tot uw dienst.

Dakbedekking

Het plaatsen van een nieuwe bitumineuze dakbedekking (genaamd OC-plan) voeren wij graag voor u uit. Deze dakbedekking is een duurzame oplossing voor uw plat dak want het dak gaat meer dan 30 jaar mee. Wij lassen OC-plan aan elkaar door middel van de hetelucht föhn lasmethode.

Sanitair en tegelwerken

Sanitaire installaties door Leo Hendriksen Montagebedrijf

Door onderhoud te laten uitvoeren aan uw sanitaire installaties, voorkomt uw verstoppingen en lekkeages. Naast onderhoud zijn wij ook uw aangewezen partner om uw droombadkamer te realiseren of uw toilet of douche te plaatsen. Alvorens we dit doen komen we eerst bij u op locatie om een inschatting te maken van de werkzaamheden die er nodig zijn en de tijd die wij hieraan kwijt zijn. Uiteraard staan wij u ook bij met advies over uw mogelijkheden.

Lood- en Zinkwerken

Lood en zink zijn materialen die verschillende voordelen hebben. Het is echter wel van belang om lood en zink vakkundig aan te brengen. Wij kunnen lood en zink verwerken in onder andere uw dakgoten, luifels, zinken zijnwanden en bedekking op uw dakkappel.

Meer weten over onze werkzaamheden? Wij staan u graag te worden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Offerte aanvraag / Contact opnemen