Regionaal zoeken
Adres
Logo
Wolf Caravans Harderwijk
Zuiderbreedte 23
Harderwijk
Gelderland
Vind ons op: Facebook
Trefwoorden: Weinsberg, Caravans, BOVAG-keuringen, Movers, Reich Mover, Wolf Caravans, Weinsberg caravans, Caravandealer, Weinsbergdealer, Knaus
Locatie van Wolf Caravans Harderwijk in Harderwijk
Overige rubrieken:
Wolf Caravans Harderwijk, Harderwijk

Wolf Caravans Harderwijk

Gespecialiseerd in jonge gebruikte tourcaravans

Wolf Caravans te Harderwijk is de specialist in het in- en verkopen van jonge gebruikte tourcaravans.

Wij leveren bovendien nieuwe luifels, voortenten en meer. Uw huidige tourcaravan inruilen is ook mogelijk. Vouwwagens ruilen wij niet in.

Kijk op onze website voor meer informatie van alle door ons aangeboden caravans. Kijk ook eens op de aanbod-pagina. Daar vindt u de huidige voorraad jonge gebruikte tourcaravans.

Werkgebied Wolf Caravans

Wolf Caravans Harderwijk richt zich op Wezep, Nunspeet, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Zwolle. Wij zijn RDW lid en u kunt bij ons terecht voor inkoop van caravans en inkoop van tour caravans. Indien gewenst kunnen wij onze caravans met een grote onderhoudsbeurt en keuringsrapport afleveren (conform BOVAG-keuringen).

Wolf Caravans voor hoogstaande merken

Bij Wolf Caravans kunt u rekenen op een breed aanbod aan caravans. De merken die wij verkopen zijn van hoogstaande kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld terecht voor caravans van het Duitse merk Weinsberg. Dit merk staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo heeft u voor een mooie prijs een goede caravan, gemaakt van duurzame materialen en een fraaie afwerking. Naast Weinsberg caravans hebben wij ook een breed aanbod aan andere merken. Denk bijvoorbeeld aan Knaus, een kwalitatief merk met een mooie uitstraling- van compacte caravans tot sportieve caravans met veel laadvolume. Ook verkopen wij onder andere Fendt en Hobby caravans. 

Ook voor movers en andere accessoires

Gemak dient de mens: daarom kunt u ook terecht voor movers bij caravandealer Wolf. Een caravanmover is een apparaat waarmee u de caravan naar de juiste plaats kunt manoeuvreren zonder kracht te hoeven zetten. U koppelt en ontkoppelt met een druk op de knop. Bij Wolfs Caravans Hardewijk kunt u terecht voor movers, waaronder de Reich Mover. Zo kunt u eenvoudig uw caravan rangeren, met onze afstandsbediening en easydriver-app voor uw smartphone. Daarnaast vindt u bij ons ook accessoires zoals fietsendragers en airco's. Ook kunt u rekenen op de montage van cassetteluifels. 

 

Meer weten over het verkopen van je caravan? Bezoek de website wwww.wolfcaravans.nl

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.