Adres
Van de Kuil Totale Project Inrichters, Amersfoort

Van de Kuil Totale Project Inrichters
Kosmonaut 23 B
Amersfoort
Utrecht

www.vandekuil-tapijttegels.nl/
www.tapijttegels-amersfoort.nl
www.tapijttegels-utrecht.nl

Trefwoorden: Tapijttegels, Tegeltapijt, Vloerbedekking, Linoleumvloeren, Marmoleum vloeren, Projectvinyl, Projecttapijt, Harde vloeren

Rubrieken: Projectinrichting en -stoffering, Tapijt

Overige rubrieken:
Van de Kuil Totale Project Inrichters, Amersfoort

Van de Kuil Totale Project Inrichters, Utrecht

Tapijt Van de Kuil Totale Project Inrichters Tapijt Van de Kuil Totale Project Inrichters

Is uw kantoor of bedrijfspand toe aan een nieuw interieur? Dan bent u bij Van de Kuil Totale Project Inrichters aan het juiste adres. U kunt bij ons onder meer terecht voor projecttapijt, tapijttegels, vinyl en linoleum. Het materiaal voor deze vloeren krijgen wij direct van de fabrikant. Dat merkt u weer in de prijs! Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

MVO van de Kuil

Van de Kuil Totale Project Inrichters legt veel waarde op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen oftewel MVO. Denk hierbij aan de volgende maatregelen:

  • Veilig werken: Alle medewerkers die bij Van de Kuil werken hebben een VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Niet alleen zorgen wij ervoor dat we altijd verantwoord en veilig te werk gaan, ook melden wij onveilige werksituaties bij onze opdrachtgever.
  • Milieubewust ondernemen: Projectstoffering is strikt genomen nooit een milieuvriendelijke branche geweest. Wij proberen hier verandering in te brengen. Tijdens alle werkzaamheden zijn wij bewust met het milieu bezig. Ook houden wij alle nieuwe ontwikkelingen in milieubewust werken nauwlettend in het oog. Zijn er nieuwe ontwikkelingen dan voeren wij die waar mogelijk in. Het is waar dat we er nog niet helemaal zijn maar stap voor stap komen we steeds dichterbij.

Lees hier meer over wat we doen aan MVO.

Producten
Tapijt Van de Kuil Totale Project Inrichters

U kunt onder meer voor de volgende producten bij ons terecht:

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bekijk eerst onze website.

Offerte aanvraag / Contact opnemen