Regionaal zoeken
Adres
Digitaal Levenspad
Praam 37
Obdam
Noord Holland
Trefwoorden: Documentalist, Webdesign
Locatie van Digitaal Levenspad in Obdam
Overige rubrieken:
Digitaal Levenspad, Obdam

Hallo, ik ben Joost van Daalen en ik ben gediplomeerd documentalist. Op deze website vindt u informatie over wat ik voor uw bedrijf kan betekenen. Op de website treft u ook mijn curriculum vitae (CV) aan.

Het leven is als de wortels van een boom, des te dieper de wortels groeien des te sterker wordt je eigen leven geworteld in de maatschappij. De basis van Digitaal Levenspad ligt in het documenteren van alles wat zich op je levenspad bevindt. De tendens gaat van analoog naar digitaal. Ik kan voor u de bedrijfsdocumentatie administreren, op een zodanige manier dat uw bedrijfsarchief -zowel een papieren archief als een digitale versie daarvan- goed toegankelijk is volgens de daarvoor geldende normen.

Ook kan ik als startend webdesigner uw digitale documentatie op een zodanige manier ontsluiten dat deze via bijvoorbeeld het intranet te ontsluiten is.

Ik kan dit alles voor uw bedrijf gaan doen. Dat kan zowel in loondienst als op inhuurbasis, tegen een marktconform tarief. Interesse? Stuur mij dan reageer dan via mijn e-mail .

 

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.