Regionaal zoeken
Adres
Logo
Frida Bakker
Primulastraat 47
Hilversum
Noord-Holland
Vind ons op: Facebook
Trefwoorden: Bruidsboeketten, Rouwboeketten, Trouwboeketten, Grafwerk, Corsages, Bloemstukken, Bloemverzorging, Evenementen bloemstukken, Bloemdecoratie, Naamlinten
Locatie van Frida Bakker in Hilversum
Overige rubrieken:
Frida Bakker, Hilversum

Frida Bakker, Hilversum

Bloemen komen op verschillende gelegenheden goed van pas. Bijvoorbeeld bij een bruiloft, een begrafenis of jubilieum. Bent u op zoek naar een mooi boeket voor een van deze gelegenheden en zoekt u een bloemist in de omgeving van Hilversum? Neemt u dan contact op met Frida Bakker. U bent bij Frida Bakker verzekerd van een prachtig boeket: Niet voor niets heeft Frida al ruim 10 jaar ervaring in het maken van uw boeket op maat. Boeketten maakt Frida zowel voor particulieren als zakelijk klanten. Zij garandeert dat haar bloemstukken tenminste twee weken goed blijven. Dat komt omdat Frida Bakker alleen met de beste snijbloemen werkt voor haar boeketten. Heeft u vragen over de betekenis van bepaalde bloemen en/of kleuren? Ook dan staat Frida Bakker graag tot uw dienst.

Frida Bakker Bloemwerk voor elke gelegenheid

Soorten bloemwerk

Bruidsboeket Frida BakkerU kunt bij Frida Bakker terecht voor verschillende soorten bloemwerk:

  • Bruidsboeketten: Naast de bruid wordt ook het bruidsboeket tijdens uw bruiloft vaak gefotografeerd. Dan is het wel zo prettig als het bruidsboeket perfect aansluit op de stijl van uw bruiloft. Let ook op de andere bloemen naast uw bruidsboeket zoals bloemen in uw haar, in uw corsage of als tafelaankleding.
  • Rouwboeketten: U heeft veel verschillende mogelijkheden voor uw rouwboeket. Dat is fijn, want een rouwboeket is heel persoonlijk. Bovendien geven nabestaanden vaak aan welke bloemen gewenst zijn of juist niet. Er zijn verschillende soorten rouwbloemwerk zoals een rouwtak, rouwboeket, rouwbloemstuk of een rouwarrangement voor op de kist.
  • Plantenbakjes: De plantenbakjes van Frida Bakker zijn ontzettend leuk als decoratie in uw woning te gebruiken. Ook ideaal voor op uw terras of balkon!

Meer informatie over het bloemwerk van Frida Bakker? Bezoek dan de website of neem vrijblijvend contact met haar op. Frida Bakker verleent haar diensten ook in Loosdrecht, Korte hoef, Naarden, Bussum, Laren, Baarn, Soest, Blaricum en Huizen.

Bloemwerk op maat van Frida Bakker

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.