Regionaal zoeken
Adres
Logo
El Basha
Dhr. M. GadallaLaan 8
Den Haag
Zuid-Holland
Trefwoorden: Midden-Oosten gerechten, Arabische wijnen, Oosterse maaltijden, Arabisch menu, Israëlisch eten, Nachtrestaurant, Egyptisch maal, Iraans hoofdgerecht, Linzensoep, Lamsvlees
Rubrieken: Restaurants
Locatie van El Basha in Den Haag
Overige rubrieken:
El Basha, Den Haag

El Basha, Den Haag

Aan het eind van 1991 opende Midden Oosten Restaurant ‘El Basha’ zijn deuren in de Haagse binnenstad. Direct vanaf de start liep het restaurant goed en was het erg in trek bij culinaire lekkerbekjes, die eens iets anders wilden proeven. ‘Iets anders’ betekende een verfijnde combinatie van allerlei specialiteiten, afkomstig uit de landen van het Midden Oosten.

 

El Basha in Den Haag serveert Oosterse gerechtenNaast het heerlijke eten werd de ambiance ook als prettig ervaren door de steeds terugkomende gasten, die konden genieten van een heerlijk glas oosterse wijn of de wervelende optredens van de oriëntaalse buikdanseres. In combinatie met de aanwezigheid van een goed opgeleid en zeer voorkomende gastvrouwen, betekende een avondje uit in restaurant ‘El Basha ‘ iets heel unieks en speciaals.

Een avondje uit eten hoeft echt niet saai te zijn, als u maar kiest voor het inmiddels vernieuwde Midden Oosten Restaurant ‘ El Basha’. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een parkeergarage voor de deur. Alle creditcards worden geaccepteerd en een pinapparaat is aanwezig.

Tot snel!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.