Adres
Westerdokters, Amsterdam

Westerdokters
Westerdok 720
Amsterdam
Noord-Holland

www.westerdokters.nl


Trefwoorden: Expats medical center, Dokter, Patiënten, E-health, Huisarts Amsterdam, Huisarts IJdok, Huisarts Westerdok, Huisarts Centrum, Huisarts Overhoeks, General practice Amsterdam

Rubrieken: Huisarts, Medisch advies

Openingstijden
Ma 08:00 - 16:00 18:00 - 21:00
Di 08:00 - 16:00
Wo 08:00 - 16:00
Do 08:00 - 16:00 18:00 - 21:00
Vr 08:00 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Westerdokters, Amsterdam

Westerdokters, Amsterdam

Westerdokters is een moderne en dynamische huisartsenpraktijk gevestigd in Amsterdam, gelegen op Westerdokseiland nabij het Centraal Station. Wij staan bekend om onze innovatieve aanpak, waarbij onze patiënten centraal staan. Wij nemen dan ook ruim de tijd voor u. Daarnaast hebben wij een open oog en oor voor u als onze patiënt. Bovendien bieden wij tal van e-health oplossingen. Zo kunt u eenvoudig een afspraak maken via de website, een beroep doen op een e-consult of een herhaalrecept indienen. Niet alleen dat kenmerkt de toegankelijkheid van onze praktijk, gezien onze ligging kunt u onze praktijk ook eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Benieuwd naar onze tarieven? Bezoek de website.

Partners

Wij werken samen met verschillende partners om u zorg op maat te kunnen bieden, waaronder de Schinkel Apotheek, Fysiotherapiepraktijk Hernia Centrum Amsterdam, de psychiatrische praktijk Psydok en logopediepraktijk Amsterdam-Centrum. Meer informatie over onze praktijk en ons team vindt u op de website.

Huisarts

Offerte aanvraag / Contact opnemen