Regionaal zoeken
Adres
Logo
Maatschap Scheepers-Moermans
Grotestraat 5
Banholt
Limburg
Trefwoorden: Agrarische sector, Melkveehouderij, Rundveehouderij, Jongvee, Paardenhouderij, Verhuur, Pensionstal, Maisland, Limburg, Banholt
Locatie van Maatschap Scheepers-Moermans in Banholt
Overige rubrieken:
Maatschap Scheepers-Moermans, Banholt

 

Pensionstal & Vakantiewoning Scheepers

Pensionstal Scheepers is gelegen in het Zuid-Limburgse dorpje Banholt, gemeente Eijsden-Margraten centraal gelegen in de driehoek Aken, Luik en Maastricht. Bij dit paardenpension voelt uw paard zich altijd thuis. Vanzelfsprekend biedt de gerieflijke vakantiewoning u ook de rust en ruimte om samen met uw paard te genieten van een mooie vakantie.

Eijsden-Margraten is een gemeente boordevol markante hoeves met witgekalkte lemen muren, dalen en plateaus, boomgaarden en oeroude hellingbossen, wegkruisen, kastelen, krijtrotsen en folklore. De landschapselementen zijn kenmerkend voor het aantrekkelijke heuvellandschap in ieder seizoen. De bronkprocessies, burchtfeesten, schutterijen en kermissen zijn jaarlijks terugkerende evenementen. Daarnaast is Banholt gelegen op een kwartiertje afstand van de Voerstreek. Ook hier is het puur genieten van de schoonheid van de natuur van onze Belgische buren.

Banholt is de ideale vertrekbasis voor korte of langere ritten met uw paard, eventueel gecombineerd met een onbezorgd vakantieverblijf. Er zijn grenzeloze mogelijkheden voor iedereen die zijn hart aan het heuvelland verpacht heeft of voor diegenen die het nog moeten veroveren. Pensionstal & Vakantiewoning Scheepers is uw vakantieadres bij uitstek!

De site geeft u een impressie van wat Pensionstal Scheepers u en uw paard kan bieden. Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.