Adres
Stucadoorsbedrijf Vitesse, Eindhoven

Stucadoorsbedrijf Vitesse
Woenselsestraat 359
Eindhoven
Noord-Brabant

www.stucadoorsbedrijfvitesse.nl


Trefwoorden: Renovatie, Nieuwbouwwoningen, Sierlijsten, Stucadoor, Sierpleisterwerk, Pleisterwerk, Schuurwerk, Lijstwerk, Beton-Look, Spachtelputz

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Stucadoorsbedrijven

Overige rubrieken:
Stucadoorsbedrijf Vitesse, Eindhoven

Stucadoorsbedrijf Vitesse, Eindhoven

Pleisterwerk woonboerderijBent u op zoek naar een allround stukadoor of stukadoorsbedrijf voor uw woning? Stucadoorsbedrijf Vitesse staat graag tot uw dienst om uw muren en plafonds zo vorm te geven dat deze passen bij uw persoonlijke smaak. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in lijstwerk en pleisterwerk. Stukadoorsbedrijf Vitesse is een jong bedrijf dat is opgericht in maart 2007 en wordt gerund door Remy Pot, die over meer dan 7 jaar ervaring in dit vak beschikt. Met name particulieren, met bijvoorbeeld nieuwbouwwoningrenovaties en kleine opknapklusjes, kunnen bij hem terecht. Stucadoorsbedrijf Vitesse geeft uw huis weer karakter. Tevens vindt u uw woning terug zoals u hem heeft achtergelaten. Wij zijn werkzaam voor opdrachtgevers en bedrijven en verrichten stucadoorswerkzaamheden in regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Helmond.

Stucadoorswerkzaamheden

Pleisterwerk woonhuisVoor welke stucadoorswerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • Pleisterwerk: Met pleisterwerk realiseren wij egale muren of effen plafonds in uw woning.
  • Schuurwerk: De ideale afwerktechniek als u uw muren en plafonds een rustieke uitstraling wilt meegeven.
  • Spachtelputz: Met een spatel of plamuurmes brengen wij sierpleister aan op uw muren en plafonds. Het is het ideale pleisterwerk voor gezinnen met kinderen.
  • Lijstwerk - Stucadoors lijsten: Lijstwerk wordt al eeuwen toegepast en geeft een professionele en authentische uitstraling aan uw pand. U zult versteld staan van de met de hand vervaardigde lijsten en ornamenten van stukadoor Remy Pot.
  • Italiaans pleisterwerk - Marmerstuc- Venitiaans pleisterwerk: Als u kiest voor deze luxueuze afwerktechniek van uw muren en plafonds dan geeft u uw muren en plafonds een fraaie, marmeren uitstraling.
  • Verzekeringswerk: Heeft u schade geleden? Dan heeft u gedegen advies en de benodigde metingen nodig zoals zout- en vochtmetingen. Ook hiervoor doet u een beroep op Stucadoorsbedrijf Vitesse.
  • Stralingsvervuiling: Zorg ervoor dat uw ruimte van elektromagnetische straling van buitenaf is beschermd. Wij kunnen elektromagnetische straling terugdringen tot wel 90 procent. Dit is belangrijk omdat elektromagnetische straling het lichaam letterlijk onder spanning zet. Hierdoor wordt het evenwicht verstoort en reageert het lichaam continu door te proberen om de balans te herstellen.

Wilt u meer weten over onze stucadoorswerkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op of bekijk het portfolio op onze website.

Marmerstuc wanden

Babykamer Veronees luchtkalk

Offerte aanvraag / Contact opnemen