Regionaal zoeken
Adres
Logo
Focco.nl
Knilles Ynsesstrjitte 3
Kubaard
Friesland
Trefwoorden: Passagierschip, Zeilreizen, Vaartraining, Vaarcursus, Asverstrooiing, Individueel, Groepsreizen, Varend-hotel, Droogvallen, Textielbedrukking
Locatie van Focco.nl in Kubaard
Overige rubrieken:
Focco.nl, Kubaard

Zeilvakanties op de Waddenzee

Zo dichtbij en toch zo anders en voor elk wat wils Voor iedereen is er wel een schip en schipper naar wens. U kunt reizen met schepen zoals: Klippers, Tjalken of Aken. De traditionele bruine vloot met voornamelijk Klippers, Tjalken of Aken. De wind in je haren, het geluid van de golven, de uitgestrektheid van het water, mooie zonsondergangen en de stilte en natuur om je heen. Een betoverende omgeving als u een nachtje gaat ankeren op zee, of overdag gaat droogvallen. Deze vloot vaart veelvuldig op Wad en IJsselmeer en doen de Waddeneilanden of historische havenstadjes aan. In deze prachtige natuurlijke omgeving biedt focco.nl ook een aantal thematochten aan. U kunt schilderlessen krijgen aan boord, fotograferen of culinaire tochten bijwonen (denkt u eens aan uw eigen gevonden mosselen koken of eigen vangst garnalen eten). Daarnaast kunt u bijvoorbeeld bepaalde streekgerechten proeven. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. De groepen kunnen ook zelf ideen aandragen of uitwerken. Deze schepen zijn uitermate geschikt voor scholen, bedrijven (denk aan teambuilding of productpresentatie), verenigingen of sportclubs, trouwerijen of familie uitjes. Voor grote groepen zijn er grote schepen of meerdere schepen te boeken. Skutsjes ,Lemsteraken en Schokkerjachten. Ideaal om Friesland, het IJsselmeer en de Waddenzee te bevaren met uw gezin of een vriendenclub. Deze schepen hebben het voordeel dat het tuig met weinig bemanning eenvoudig te bedienen is. Bezoek eens een van de kleine eilandjes op het Heegermeer of het Sneekermeer waar u uitstekend kunt barbecuen of een kampvuurtje kunt stoken. U kunt deze schepen ook zonder schipper huren. (Skutsjes, Lemsteraken, Botters enz. in sommige gevallen dient u wel in het bezit van een klein vaarbewijs te zijn). U kunt ook alleen een schipper en/of schippersmaat inhuren, zowel beroepsmatig als particulier. Ook voor het overvaren van uw jacht.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.