Regionaal zoeken
Adres
Logo
Qluz Totaal
Het Sander 43 E
Enschede
Overijssel
Trefwoorden: Keukenrenovatie, Keukens op maat (maatkeukens), Kasten op maat, Interieurbetimmering, Interieurbouw, Badmeubels, Badkamers, Spanplafonds, Woningbouw, Klussen (Qluzzen)
Locatie van Qluz Totaal in Enschede
Overige rubrieken:
Qluz Totaal, Enschede

Qluz Totaal - Enschede


Keukens op maat Hengelo-Deventer-Almelo. Werkzaam door heel Nederland

QLUZ totaal keukenrenovaties: omdat uw keuken het waard is!
Uw keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in uw huis. Daar gebeurt het. Koken, leven en genieten. Met uw gezin, uw familie en vrienden.


Maar uw keuken is (deels) aan vervanging toe. De uitstraling is niet meer van deze tijd, u heeft speciale wensen ten aanzien van apparatuur of uw aanrechtblad is bijvoorbeeld beschadigd. U denkt zelfs aan een nieuwe keuken maar ziet  toch wel op tegen de hoge kosten en al dat sloopwerk.

QLUZ totaal biedt u dan de oplossing. Wij renoveren uw keuken met nieuwe deuren, prachtige apparatuur of een nieuw werkblad.  Uw keuken wordt weer als nieuw en helemaal aangepast aan deze tijd. Snel en zonder veel hak- en breekwerk.

Voor een gunstige prijs en tot 5 jaar garantie op apparatuur en keukenonderdelen. En dat is belangrijk in deze tijd.

Het mooie van keuken renovatie is dat u kunt kiezen voor alle moderne technieken die ook in nieuwe “topkeukens”  worden toegepast.  Wat dacht u van “apothekerskasten” , hoekkasten met draaiplateaus, uittrekbare afvalsystemen, verlichting in diverse uitvoeringen, uitschuifbare stopcontacten, of fantastische keukenladen.

Onze laden zijn van super kwaliteit. Zelfsluitend en gedempt. Op maat door ons gemaakt tot wel 120 cm breed. Passend in uw bestaande keuken. Ook op de plek waar nu draaideurtjes zitten. En zelfs  “binnenladen” (achter een front) zijn mogelijk. Voor veel bergruimte en jarenlang plezierMaar ook demping op uw keukendeurtjes kan door QLUZ totaal eenvoudig worden toegepast. Wij maken van uw keuken ook zo’n topkeuken. Omdat uw keuken het waard is.

Qluz Totaal en uw interieur weer voor elkaar!!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.