Adres
Bureau Veritas, Amersfoort

Bureau Veritas
Computerweg 2
Amersfoort
Zuid-Holland

www.bureauveritas.nl

Trefwoorden: Keuring, Controle, Machines, Apparaten, Veritas

Rubrieken: Inspectiebureaus

Overige rubrieken:
Bureau Veritas, Amersfoort

Onze diensten

Bureau Veritas kent u wellicht.
Misschien bent U ons, bijvoorbeeld, al eens tegengekomen bij kwaliteits-, milieu- of veiligheidsinspecties. Of bij certificeringen en validaties. We worden wereldwijd door een breed scala aan instellingen, ondernemingen, en toezichthoudende instanties ingeschakeld om – als onafhankelijke partij - inspecties, metingen, certificeringen en validaties uit te voeren. Onze opdrachtgevers hebben
daarbij één ding met elkaar gemeen: ze verwachten veel van onze
dienstverlening. En die verwachting maken we graag waar.

Omdat we in de loop der jaren zeer veel expertise hebben opgebouwd en een enorme hoeveelheid ervaring hebben opgedaan, kunnen we dat. Mede hierdoor is Bureau Veritas in ruim anderhalve eeuw uitgegroeid tot dé internationale marktleider, met een netwerk van kenniscentra en vestigingen in maar liefst 140 landen.

Wij stimuleren de ontwikkeling van nieuwe normen
Hoewel wij toezien op de naleving van (inter)nationale richtlijnen en normen, zijn wij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Deze ontwikkeling van nieuwe of aanscherping van bestaande normen, vindt plaats in nauwe samenwerking met belangenorganisaties en overheidsinstanties.

Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning
Onze kennis wordt niet allen in de praktijk toegepast, maar deze wordt ook overgedragen door middel van een uitgebreid trainingsprogramme en informatiebijeenkomsten. Dit programma kan zowel via open sessies als aan de hand van speciaal op maat gemaakte inhouse trainingen worden uitgevoerd.

Offerte aanvraag / Contact opnemen